avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate cammy88

Activitate cammy88

Nu a spus nimeni ca din 2008 nu s-au mai platit ratele, doar ca s-a intarziat cu plata acestora catre firma de recuperari, de aici rezultand si executarea silita cred. As dori un raspuns si in legatura cu faptul ca executarea vine din partea unui executor dintr-un alt judet decat cel in care s-a facut creditul si in care locuieste debitorul...este corect???
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri!
Nu a participat la instanta!
Cand ati spus de chitante justificative v-ati referit la chitante emise de banca in urma platii ratelor efectuate?
Buna,
As dori un raspuns in legatura cu ceea ce urmeaza sa relatez mai jos:
Situatia e c-am asa...prin 2006 o persoana cunoscuta mie a facut un imprumut de 4000 euro la una din bancile romanesti, dupa o perioada de vreo 2 ani in care a platit undeva la jumatate din valoarea creditului sau poate mai mult, persoana respectiva nu a mai reusit sa plateasca la timp ratele si prin urmare contractul de imprumut a fost cesionat unei firme de recuperari Kruk, care la randul ei a plasat contractul la un executor judecatoresc dintr-un alt judet fata de judetul unde locuieste persoana si unde s-a facut imprumutul.Acest executor pretinde acum suma intreaga de 4000 euro prin executare silita.Intrebarea mea este daca se poate face ceva in aceasta privinta???
Va multumesc anticipat!
Buna,

In momentul de fata sunt angajata la un call center, iar de 2 luni sunt in concediu medical deoarece am facut o semipareza a corzilor vocale, care se manifesta cu ingrosarea vocii, ragusire sau chiar pierderea vocii timp de cateva secunde.
Avand in vedere ca starea de sanatate nu-mi permite continuarea pe aceasta functie, am cerut sa mi se acorde un nou post in cadrul companiei unde nu voi mai fi nevoita sa vorbesc atatea ore la telefon. Postul care mi s-a oferit a fost tot in call center, pe departamentul b2b cu mentiunea ca nu au alte posturi disponibile la sediul din Cluj, decat in Bucuresti.
Am refuzat aceasta oferta, si mi s-a spus ca ar fi bine sa imi dau demisia la zi (banuiesc cu art 55, lit. b).
Intrebarea mea este: Exista vreo modalitate de a incheia activitatea prin alte metode care sa imi permita sa beneficiez de somaj pana la gasirea unui alt loc de munca?

Mentionez ca in aceasta companie m-am angajat la data de 13.08,2014, iar din data de 22.09.2014 ma aflu in CM.

Va multumesc !