avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate IVANOVM

Activitate IVANOVM

in urma cu 11 ani a divortat de mine ,eu fiind plecat in spania ea a obtinut custodia copilului . iar cu 3 ani in urma mia dat copilul de buna voie deoarece avea probleme in viata ei personala, dar mia lasat o imputernicire notariala in care specifica ,ca eu pot sal inscriu la medicul de familie si scoala .
In luna august baiatul meu a facut 14 ani si nu am putut sa ii fac buletinul nici acum ca mama lui este plecata din tara, ea are custodia si nu a vrut sa ne faca procura ca este de acord ca baiatul sa aiba domiciliul unde este al meu, trebuie sa precizez ca baiatul sta de 3 ani la mine.
Acum cateva luni m-am angajat la o firma de constructii, am semnat contractul pe 8 ore perioada nedeterminata dar am aflat de curand ca ne ponteaza doar 2 ore pe zi. La salariu intarzie foarte mult. Am gasit in alta parte de munca, am vrut sa imi faca lichidarea la zi, dar nu este de acord vrea sa stau cele 15 zile in preaviz, ce este de facut, ca mai am sa imi iau bani de la el si nu vreau sa ii pierd
Baiatul a facut 14 ani pe 15 august si nu am putut sa ii facem buletinul deoarece de la evidenta populatie ne-a cerut o procura de la mama lui (ea are tutela) ca este de acord cu adresa mea. Vreau sa precizez ca baiatul este la mine de 3 ani si aici este la scoala. Cum pot sa ii facem buletinul ca ea nu este de acord sa faca procura respectiva si este plecata din tara
si atunci nu se mai poate rezolva nimic in acest dosar?
CE ANUME INSEAMNA????

Complet: C6-MF-CC
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de reclamantul Ivanov Andrei împotriva încheierii pronunţată la data de 16.09.2015 în dosarul nr. 15463/197/2014 al Judecătoriei Braşov, pe care o menţine. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 19.10.2015.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 19.10.2015

CE ANUME INSEAMNA
Răspuns la discuția Custodie copil
Actiunea in instanta trebuie depusa unde are fosta sotie domiciliu, sau pot sa o depun unde locuiesc eu acum?
Discuție Custodie copil
Am si eu o intrebare, cum se poate ceda custodia?? Acum aproape un an m-a sunat fosta sotie si mi-a incredintat copilul facand un act la notariat prin care imi da dreptul sa ma ocup de scoala si de problemele de sanatate ale copilului. De atunci copilul este la mine si ea vrea sa mi-l incredinteze definitiv, ce acte trebuie sa faca, care sunt pasi de urmat??