avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Am si eu o intrebare, cum se poate ceda custodia?? Acum aproape un an m-a sunat fosta sotie si mi-a incredintat copilul facand un act la notariat prin care imi da dreptul sa ma ocup de scoala si de problemele de sanatate ale copilului. De atunci copilul este la mine si ea vrea sa mi-l incredinteze definitiv, ce acte trebuie sa faca, care sunt pasi de urmat??
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 20:10, 18 Iunie 2014
Formulati o actiune in instanta in contradictoriu cu fosta sotie,actiune prin care solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs si autoritate parinteasca exclusiva.
Actiunea in instanta trebuie depusa unde are fosta sotie domiciliu, sau pot sa o depun unde locuiesc eu acum?
unde locuiti cu minorul. ar fi indicat sa contactati un avocat sa rezolvati de la primul termen prin tranzactie si sa evitati problemele
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort fara program de vizita Micheleplacido Micheleplacido Va rog sa ma ajutati cu niste precizari.In urma unei sentinte de divort in care sotia are incredintata autoritatea parinteasca exclusiva,eu am dreptul sa am ... (vezi toată discuția)
Acte dupa un concubinaj Katalina80 Katalina80 Buna ziua....ce acte imi trebuiesc pentru fiul meu minor rezultatul frumos a unei relati de concubinaj? Sunt casatorita si de multe ori am intampinat ... (vezi toată discuția)