avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Activitate SarahR

Activitate SarahR

Am domiciliul in Germania si lucrez acolo, ca si consilier intr-o institutie de stat. Am si cetatenia germana si romana. Am ramas si cu domiciliul in Romania la mama mea. Ma intereseaza, daca dupa noua legislatie, din 2016 trebuie sa platesc vreo taxa catre statul roman? Mentionez ca eu platesc impozit , asigurari de sanatate si toate taxele catre statul german unde sunt angajat. Nu am nici o proprietate in Romania. Va multumesc.
Răspuns la discuția Speta cu magistrale gaz
Multumesc ...cand voi ajunge in tara o sa contact un avocat.
Răspuns la discuția Speta cu magistrale gaz
Revin cu o informatie: conducta apartine de Transgaz. Pe mine ma intereseaza daca pot obtine chirie pentru folosirea terenului d catre Transgaz sau ceva despagubiri cum dau cei de la electrica pentru stalpii de inalta tensiune. Mltumesc
Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il pot vinde si nici folosii in alte scopuri. Pot cere despagubiri la cei care au in gestiune conducta de gaz metan, sau magistrala de gaz, care nu este dezafectata?!Cui sa ma adresez si ce sanse legale sunt? Multumesc.