Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate danielnenu

Buna ziua,

Doresc sa va intreb daca se poate ca angajatorul meu sa refuze retinerea de la sursa si virarea catre bugetul de stat a unei popriri infiintate de serviciul financiar al orasului de pe raza caruia am domiciliul pe numele meu si trimisa catre angajator. Totodata sa imi spuneti si care este temeiul legal in baza caruia se poate sau nu sa refuze retinerea de la sursa a debitului.
Discuție Amenda radar
Buna ziua,

In data de 04.07.2014 am depus o contestatie la o amenda primita pentru viteza excesiva. Ieri 08.07.2014 am primit o instiintare in care imi este solicitat sa depun dovezile si inscrisurile precum sa mentionez si martori daca acestia exista. Mentionez ca la momentul intocmirii procesului verbal eram in masina cu sotia, agentul nu s-a prezentat deloc, iar la momentul in care am refuzat semnarea procesului verbal acesta mi-a dorit o zi buna si a plecat fara sa ma instiinteze ca trebuie un martor (care nu e trecut pe procesul verbal primit) sau procedura prin care o sa primesc procesul verbal. Discutia mea cu agentul a fost inregistrata cu telefonul mobil. Sa depun aceasta inregistrare impreuna cu un inscris in care sa mentionez toate neregularitatile constatate? Ce ma sfatuiti sa fac maii departe?