avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate gogutu85

Activitate gogutu85

Răspuns la discuția autorizatie reparatie gard
Buna ziua,
gardul exista dar este degradat, iar amplasarea este in oras, strada este circilata
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
doresc sa stiu daca am nevoie sa obtin autorizatie de constructive/reparative pentru un gard din beton si fier, care se deterioreaza, de asemenea doresc sa inlocuiesc partea de fier care este un model invechit cu bare de fier vericale?
va multumesc
Răspuns la discuția fereastra cu vedere in curte
multumesc, dejamagitor, nu avem nici undrept la intimitate in propria curte, sau mai bine zis curtea nu este proprietate personala, este liber la vizionare de toti...!
Răspuns la discuția fereastra cu vedere in curte
Buna seara
este un articol 616 din codul de procedura in care se precizeaza ca nu are drept de vedere in fondul invecinat! Acest articol nu ma indreptateste sa i cer sa aiba un ceam sablat cu deschidere verticala?
Sau nu interpretez eu corect?
Multumesc
Buna ziua,
cum se procedeaza legal in situatia in care vecinii mei au facut o constructie cu etaj si mansarda care are o fereastra cu vedere al mine in curte, imi incalca dreptul la intimitate si chiar daca am discutat cu ei si au promis ca fereastra sa fie opaca si cu deschidere pe verticala - fereastra a fost montata si este cat se poate de normala geamul nu este mat, iar deschiderea este ca la orice fereastra?
Ce pot face ca sa nu aiba nici o sansa sa stea ca al televizor?
Buna ziua,
multumesc pentru raspuns,
Referitor la aceste conditii "de alta natura", ne protejeaza de zgomotul produs intr o astfel de unitate- uscatoare de par, aparate de radio, televizoare pentru distrarea doamnelor,..
cu multumiri
Buna ziua,
locuiesc la curte si doresc sa stiu daca exist o reglementare privind distanta minima dintre o locuinta si o unitate de deservire publica, un salon de infrumusetare?
cu multumiri