avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate alinamoni

Activitate alinamoni

buna ziua,deschid o asociatie pentru a facilita bunul mers al unui camin de batrani privat, va rog sa ma ajutati cu cateva idei referitoare la Scopul asociatiei si activitati ale asoc. in vederea atingerii scopului.Eu am creionat ceva dar nu stiu daca este corect...la scopul asoc. am trecut desfasurarea de activitati diverse cu caracter non profit,orientate spre buna desf. a activ.curente a caminului de batrani.Pentru realiz scopului declarat, activ. economice proprii,doresc cateva idei de activitati...
editarea de pliante informative despre camin,acordarea de consultanta si consiliere persoanelor intersate de cazarea in camin,strangerea de donatii de la pers fizice sau juridice din tara sau strainatate...ce mai pot sa trec ??asociatia nu se deschide cu un patrimoniu mare...Va multumesc anticipat!


multumesc din suflet...deci e bine sa infintez un O.N.G. pentru suplimentare de fonduri ,o asociatie non -profit...iar caminul de batrani trebuie sa corespunda standardelor minime obligatorii...imi mai trebiuesc aprobari de la Primarie,pompieri,dsp.dsv,am inteles ?!
Care este legislatia in vigoare, ce autorizari trebuie sa am pentru deschiderea unui camin de batrani...Care sunt pasii? Va multumesc anticipat.