avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate silvia159

Activitate silvia159

Opaa! deci asa stau lucrurile? deci, am gândit cum am dorit eu. Atunci, vă multumesc muuult si mă actionez corect.
Multumesc mult. Deci trebuie sa anunt Primaria despre eveniment. Voi merge sa depun certificatul de deces. Multumesc din nou.
Buna ziua! Sora mea a murit, iar eu sunt unic mostenitor. Cât timp am scutire la plata impozitului pe apartamentul pe care încă nu am făcut succesiunea. Imi puteti spune ce demersuri trebuie indeplinite si care este temeiul legal in cazul unei scutiri la plată. Multumesc.
Multumesc mult. N-am privit pana acum din aceasta perspectiva. N-am stiut, si, cum nimic nu primesti fara să platesti, eram in impas, nu stiam cum sa procedez. Multumesc din nou.
Buna ziua
Am beneficiat de doua vouchere pentru electrocasnice in anul 2021. Ce declaratie trebuie sa completez anul acesta la ANAF si care este termenul pana la care trebuie s-o fac. Multumesc
Multumesc. Intr-adevar este o problemă!
Buna ziua
Sunt proprietar al unui apartament in Sinaia, dar la data achiziționării acesta era ocupat de chiriasi. Am cumpărat apartamentul, dar n-am incheiat contract de inchiriere pe numele meu lăsân vechii chiriasi sa locuiasca in continuare (tinp de 3 ani).
In luna august al acestui an am luat legatura cu persoanele care folosesc (locuiesc) apartamentul si am incheiat o conventie holografă cu datele de identitate, CNP, etc si în care am convenit să elibereze apartamentul până la 31 oct 2021. Persoanele care locuiesc acolo fara contract de inchiriere au promis, dar nu au făcut nici o miscare spre a elibera locatia. Ce proceduri legale ar trebui să urmez? să mă indrept către un executor judecătoresc sau trebuie să deschid proces judecătoresc. Si, unde trebuie să deschid procesul ? la Sinaia sau în localitate unde locuiesc (Bucuresti)? Multumesc si vă rog sa mă indrumati spre rezolvarea acestei mari probleme
Multumesc mult. E mult de lucru. Dar are si un sfârsit. Multumesc.
Buna ziua
Am obtinut in instanta o hotarâre definitivă in urma unui partaj imobiliar.
Trebuie sa achit 3 sulte distincte si apartamentul va trebui intabulat pe numele meu. As dori să stiu etapele pe care trebuie sa le urmez dupa ce obtin declaratiile de plata a sultelor.
Multumesc
Multumesc. Deci constientizez doua etape de mers la notar. In prima faza pregatesc actiunea sub indrumarea notarului deci notarul este ca un martor (preia datele de identificare ale creditorului, etc), platesc banii, revin si se semnează declarația. Multumesc. E simplu si ma linisteste pt ca nu intelegeam cum se suprapun cele două demersuri. Multumesc mult.