avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua. Am citit despre cadastrarea gratuită din ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua. Am citit despre cadastrarea gratuită din cadrul ...

Bună ziua. Am citit despre cadastrarea gratuită din cadrul PNCCF ce se desfășoara in tara noastra. Intrebarea mea este: cum mă pot inscrie in acest program? este vorba de o proprietate din Transilvania, Jud Mureș, com Deda. Ati putea să mă monitorizati? care sunt institutiile cu care pot lua legătura? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: silvia159 , utilizator 10:30, 31 Mai 2025
Nu puteti . Cadastrarea gratuita se face de catre unitatea administrativ-teritoriala , pe tot teritoriul acesteia , nu individual . Interesati-va la Primarie daca localitatea e prinsa in acest program .
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
CHKa, utilizator
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastrare gratuita Tessy Tessy Buna ziua, In cadrul programului de cadastrare gratuita intra si mansardarile la curti comune? Am un caz de o mansardare apartament la curte comuna, cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , detin doua imobile mostenire si doresc sa fac cadastrarea ... itun itun Buna ziua , Detin doua imobile mostenire si doresc sa fac cadastrarea gratuita prin PNCCF. V-as ruga sa-mi explicati ,cum as putea sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)
Intabularea-gratuita-a-terenurilor toma st toma st Am gasit acest anunt, publicat intr-un ziar ... (vezi toată discuția)