avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Activitate Aida7

Activitate Aida7

Discuție Contract
Daca bunica mea are casa la sat <casa parinteasca> insa nu are contract pe casa cum ar putea proceda sa isi faca.Repet casa e casa parinteasca , ea mai are in viata o sora...trebuie sa o cheme si pe ea ??
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Va multumesc pentru raspuns!! Din suflet
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil
Cand spunem intreruperi ne referim si la absente??Sau doar la momentul in care inghet anul?<prin absurb vorbesc de renutat la scoala>Daca e vorba de absente cred ca ar trebui sa vorbesc si cu profesorii deoarece ei sunt foarte intelegatori, nu doar eu sunt in situatia aceasta mai am 2 colege de clasa in aceeasi situatie. Daca nu e vorba de absente nu e nici o problema scoala o frecventez deoarece vreau sa o termin, e meseria pe care mi-o doresc !Venituri nu am deoarece nu lucrez.PS: Poate este important sau nu dar tin sa mentionez ca scoala o platesc < 1700 ron pe an> influenteaza asta cu ceva?
Sunt eleva/studenta la o scoala poastliceala de asistenta medicala generalist cursurile sunt LA ZI si tin sa mentionez ca intreruperi nu am avut si abea am inceput anul II.Am 23 ani si sunt insarcinata iar in luna iulie trebuie sa nasc, primesc indemnizatie crestere copil??