avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract

Daca bunica mea are casa la sat <casa parinteasca> insa nu are contract pe casa cum ar putea proceda sa isi faca.Repet casa e casa parinteasca , ea mai are in viata o sora...trebuie sa o cheme si pe ea ??
Buna dimineata !
In primul rand trebuie sa aveti documente pe imobil . In acest sens , un prim pas ar fi acela de a va deplasa la primaria locului situarii acestuia si sa va interesati daca este inregistrat in evidentele agricole si fiscale . Dupa ce treceti de acest prim pas urmeaza procedura propriu-zisa de dezbatere a mostenirii la care participa toti mostenitorii acceptanti, in ordinea claselor de mostenitori . Succes !
Depinde cum a dobandit proprietatea. Cand... etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire Luca Dorina Luca Dorina Buna seara, Va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema de ordin juridic: Bunicul meu din partea tatalui a decedat in 1983, tatal meu (fiul) ... (vezi toată discuția)
Este posibil să intru în posesia unei jumătăți de teren aparținând bunicilor mei decedați, având în vedere că pentru această jumătate nu s-a făcut succesiunea și este nerevendicată de 20 de ani? ASKB ASKB Este posibil a intra in posesia unei jumatati de teren apartinand bunicilor mei decedati, avand in vedere ca pentru aceasta jumatate nu s-a facut succesiunea ... (vezi toată discuția)