avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate krisstinalexandru

Activitate krisstinalexandru

rug suport pentru urmatoarea speta:
sunt administrator la un srl la care sunt si asociat: cota participare 50%eu si 50% o alta persoana fizica.
in 2008 am contractat un leasing , autoturismul returnat la firma de leasing in 2010 din motive financiare.
am primit astazi o comunicare de la tribunal prin care sunt instiintat ca firma de leasing a solicitat deschiderea procedurii simplificate a insolventei, facand si o propunere privind lichidatorul judiciar.
firma are activitatea suspendata din 2010, nu are/a avut alte bunuri in afara de masina respectiva iar in 2012 a fost declarata insolvabila de ANAF.Problema este ca documentele contabile sunt la celalat asociat care nu este in tara si nici nu am mai pastrat legatura cu el.
Exista riscul sa-mi atraga raspunderea administrativa? cum trebuie sa formulez intampinarea? ce documente trebuie sa atasez?
multumesc!(suma ceruta de leasing este foarte mare, au calculat niste penalizari exorbitante)
buna seara,
sunt insarcinata si mi s-a prescris de catre medicul specialist un medicament care se regaseste pe lista medicamentelor compensate. Medicul de familie refuza sa-mi prescrie acest medicament compensat motivand ca scrisoarea medicala a fost emisa la o clinica privata si nu la una de stat.
Medicul specialist profeseaza in orasul meu doar la o clinica privata dar in Bucuresti este angajat si la un spital de stat.
chiar trebuie sa merg la un spital de stat pentru a obtine scrisoarea medicala? multumesc!
in perioada mai 2012 - mai 2013 am fost in concediu de crestere si ingrijire copil , am reluat activitatea cu data de 01 mai 2013. In luna iunie 2013 am incasat indemnizatia de crestere copil pentru luna mai desi eu depusesem dosarul privind reluarea activitatii. in aceste conditii beneficiez de legea amnistiei fiscale2014? (tocmai am primit o somatie de plata a sumei in cauza cu termen de contestatie 30 zile)
multumesc anticipat!