avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prescriere medicamente compensate medic familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prescriere medicamente compensate medic familie

buna seara,
sunt insarcinata si mi s-a prescris de catre medicul specialist un medicament care se regaseste pe lista medicamentelor compensate. Medicul de familie refuza sa-mi prescrie acest medicament compensat motivand ca scrisoarea medicala a fost emisa la o clinica privata si nu la una de stat.
Medicul specialist profeseaza in orasul meu doar la o clinica privata dar in Bucuresti este angajat si la un spital de stat.
chiar trebuie sa merg la un spital de stat pentru a obtine scrisoarea medicala? multumesc!
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:43, 22 Octombrie 2014
Puteti analiza necesitatea schimbarii medicului de familie
E un caz ciudat. Daca medicul specialist avea contract cu CAS va emitea el direct reteta. Daca nu, a facut scrisoare medicala ca sa emita medicul de familie. Probabil ca exista totusi niste reguli, mai ales ca s-au facut multe magarii cu compensatele. Poate n-ar strica sa intrebati la casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare scrisoare medicala de catre medic specialist dupa operatie la clinica privata nicuph nicuph De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru ... (vezi toată discuția)
Prescriere reteta clexane medicul de familie tudor_elena tudor_elena Buna ziua. Ma confrunt cu o problema. Sunt însărcinată în 34 de saptamani si doamna dr. Uscateacu de la institutul de henatologie din cadrul spitalului ... (vezi toată discuția)
Exista aceasta legea invocata de medicul de familie? Tallulah Tallulah As dori sa stiu daca exista cumva o lege conform careia medicul de familie sa nu poata elibera in aceeasi luna trimitere si reteta, intrucat eu nu am reusit sa ... (vezi toată discuția)