avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Activitate Liviu93

Activitate Liviu93

Bună ziua.
Știți cumva cum se calculează impunerile din oficiu pentru plata TVA-ului pentru o întreprindere individuala ce are cod caen 0111? Aceasta ii nu a depus declarațiile și a fost scoasa de la plătitor de tva după care i-au fost emise impuneri din oficiu. Cum au calculat ei tva-ul având în vedere ca cerealele se vând fără tva(taxare inversa)?
Buna seara. Detin un tractor de 90cp(66kw), inregistrat la primarie in Bucuresti( nr de inmatriculare B-10***).Tractorul este luat in leasing. Am la el doar RCA+Casco. tractorul este folosit la aproximativ 70 km distanta de Bucuresti. Nu detin nici un fel de "talon". In cazul in care platesc rovinieta, pot circula cu acesta pe drum national? Detin permis cat B, iar tractorul cantareste 3000 kg. In cazul in care nu pot circula , ce acte imi sunt necesare in acest sens. Va multumesc anticipat.
Buna ziua. Este posibil sa "transform" o intreprindere individuala intr-o soc. cu raspundere limitata? Nu stiu daca ajuta la ceva, dar codul CAEN al II-ului este 0111-Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase