avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii.

Forum Activitate elisabetasurdu

Activitate elisabetasurdu

Pe 08/11/2014 sotul meu a fost lovit de un sofer neatent cu masina,sotul se afla pe trotuar se asigura sa traverseze strada,la 1,5 m se afla o masina in stationare,soferul masinii a trecut pe linga el s-a urcat in masina a dat drumul la masina in spate si la lovit,sotul a tipat si a oprit la timp,s-a dat jos l-a injurat si a plecat,sotul este operat la coloana de 4 ori,erau trei luni la momentul accidentului,a sunat la 112 a venit salvarea si politia,i-au dat primul ajutor,l-au dus la spital,am scos certificat medico legal am dat declaratii la politie,amatasat certificatul medco legal sii s-a spus ca sa astepte 90 de zile ca dosarul va ajunge la parchet.va rog trebuie sa astepte sau trebuie sa depuna plingere personala la parchet,judecatorie sau ce trebuie sa faca?
Discuție Reclamatii
Buna seara,va rog fumos ajutatima,am depus la asocatia de proprietari mai multe reclamatii cea mai veche dateaza din 15/09/2014,adresate presedintelui si com.exectiv,reclamatii legate de gestionarea in mod fraudulos de catre administrator a unor sume de bani ce s-au adunat pe scara ptr.instalare conducta de gaz pe casa scarii,legate de marirea cheltuielilor la intretinere de catre com.executiv,fara a avea aprobarea adunarii generale,legate de anumite sume restante aparute in lista de prezenta care nu erau justificate(in luna sept.2014 am achitat total intretinere luna si in octom.2014 ma-am trezit in lista de plata cu o restanta de 6,32 lei intrebat administratorul a spus ca nu stie de unde e dar dupa aceea a refacut lista)si presedintele nu vrea sa dea un raspuns la toate aceste plingeri,am facut plingere si la biroul de la primarie inca din 25/11/2014 in care am relatat ca nu am primit raspuns de la as.si de acolo aceiasi treaba nu am primit pina acum raspuns,va rog cui, unde sa ma adresez?pot merge la primar,prefect?
Răspuns la discuția Debransare
Se intimpla la TULCEA.

Asociatia de proprietari nu mai are treaba cu caldura,inca din 2013au preluat incasarile si calculele SC ENERGOTERM S.A.,au incheiat cu locatarii conventii individuale,precizez nu am incheiat ,semnat nici o conventie cu ENERGOTERM.
Răspuns la discuția Contract expirat
In TULCEA.

Răspuns la discuția Debransare
si ce trebuie facut sa scap de ei,deja au trimis factura pe luna noiembrie eu nu am consumat energie termica,am instalat c.t. pe gaz,am contract cu cei de la gaz.
Răspuns la discuția Contract expirat
este vorba despre un dosar de debransare pe care ENERGOTERM nu vrea sa-l aprobe,un dosar care are tot ce prevede legea 325/2006,repet eu consumator nu am contract/conventie cu ENRGOTERM,in bloc sunt debransari facute cu multi ani in urma.
in baza a ce ma poate actiona ENERGOTERM in judecata ca nui platesc factura? de un an platim factura de caldura direct la la ENERGOTERM,am refuzat semnarea unei conventii anul trecut(2013) iar asociatia nu a mai semnat contract de 2 ani.
Discuție Debransare
am depus un dosar de debransare cu toate documentele cerute de legea 325/2006,cererea facuta inca din luna MAI 2014,si nu vor sa ma debranseze ptr. ca nu am respectat o hot.a consiliului local,va rog aceasta hot. a C.L. poate anula legea?
marirea cheltuielilor de intretinere se poate face in sedinta de comitetsau numai la adunarea generala?la noi s-au marit cheltuielile cu 01/08/2014 pe motiv ca au crescut salariile in sedanta de comitet,adunarea generala a fost in aprilie.
La asociatia din care fac parte presedintele are contract de mandat,cu salariu minim pe economie,in luna aprilie 2014 salariu era 850 lei iar in luna iulie 2014 sa facut 900lei,fara se se fi tinut adunarea generala,dupa mine cred ca nu e corect.ma poate lamuri cineva ?