avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Relu24

Activitate Relu24

Buna ziua.
Sambata am avut un accident auto cu victima.
Intr-o intersectie am patruns pe culoarea verde a semaforului, am virat stanga si am asteptat sa se faca semaforul rosu pentru cei care veneau din partea dreapta. ( se circula pe 3 benzi din partea dreapta ). Semaforul si-a schimbat culoarea in galben, cei ce circulau pe benzile 3 si 2 au oprit, m-am pus in miscare, am ajuns in dreptul benzilor 3 si 2 si mi-am continuat drumul. Pe prima banda tot din partea dreapta a venit un coleg de trafic si a intrat in mine, ricosand pe un scoar si lovind alte doua masini de pe contra sensul meu. Cei de la politie au spus ca este culpa comuna, adica vina mea si a lui celui care m-a lovit, deoarece eu nu am acordat prioritate de dreapta si el a fortat semaforul. Sincer sa fiu, eu nu sunt multumit ce concluzie au tras cei de la politie. Au spus ca s-a deschis un dosar de cercetare penala cu vatamare corporala din culpa. Mie si celui ce m-a lovit, ne-au retinut permisele de conducere pentru 15 zile pana cand cazul va fi solutionat si ne-au dat dovada de reparatii. Eu in acest moment, ce ar trebuii sa fac ?
Va multumesc!
AM fost angajat la o firma care detine "+-100" de aparate de cafea si de snack. Treaba mea era sa alimentez in fiecare zi aceste aparate. Aveam liste la fiecare aparat in parte si avizul de marfa.. [ ce iau din depozit ] si pe acea fisa scriam si returul la marfa. Fiind la inceput .. normal ca te incurci in atatea produse. Lucram cu stress.. aveam bani la mine putea oricine sa ma fileze si sa imi dea in cap ca sa imi ia banii. Dupa cateva zile ma suna seful si imi spune sa vin la firma. Ma duc la firma imi zice ca sa las cheia de la masina cheile de la aparate, actele avize.. absolut tot..si sa plec acasa ca am furat... Avand listele de la fiecare aparat in parte.. + avizul de insotire a marfii pe care scria ce ai scos din depozit.. intradevar .. era o diferenta.. dar NU AM FURAT MARFA SAU BANI..
Cum se face un inventar la aparat? pai .. se face altfel.. si daca gresesc sa imi spuneti. CAlculezi marfa pe care ai bagato in aparat + marfa pe care ai aduso retur + vanzarile din aparat si iti da exact rezultatul. NORMAL NU AR FII FOST SA FIU DE FATA CAND SE FAC ACESTE CALCULE ? Seful ma suna si imi spune ca am furat si ca o sa platesc tot ce am furat.. etc.. pai scuza-ma daca tu ai aparatele cu probleme si nu iti indica cata marfa sa vandut din acel aparat.. cum poti spune ca EU AM FURAT ?

Va rog sa imi spuneti si mie cum ar trebuii sa rezolv aceastra problema. Ma acuza pe nedrept. Daca firma are pierderi mari pentru ca aparatele sunt defecte si nu iti indica cate produse s-au vandut.. Pot face o sesizare la metrologie ? Sau la politie ? Tin sa va anunt ca .. salariul era de 1600 ron .. si pe contract aveam 850. ... si app de contract.. n-am semnat absolut nimic. Le-am dat toate actele de care era nevoie sa ma angajez..si nu mi-a dat nici o copie de pe contract.. o fisa a postului.. CEVA LA MANA CARE SA REIASA DIN ACEL CEVA CA LUCREZ LA EI...