avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de furt fara verificarea aparatelor de cafea si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de furt fara verificarea aparatelor de cafea si de sandwich-uri pe care le alimentam

AM fost angajat la o firma care detine "+-100" de aparate de cafea si de snack. Treaba mea era sa alimentez in fiecare zi aceste aparate. Aveam liste la fiecare aparat in parte si avizul de marfa.. [ ce iau din depozit ] si pe acea fisa scriam si returul la marfa. Fiind la inceput .. normal ca te incurci in atatea produse. Lucram cu stress.. aveam bani la mine putea oricine sa ma fileze si sa imi dea in cap ca sa imi ia banii. Dupa cateva zile ma suna seful si imi spune sa vin la firma. Ma duc la firma imi zice ca sa las cheia de la masina cheile de la aparate, actele avize.. absolut tot..si sa plec acasa ca am furat... Avand listele de la fiecare aparat in parte.. + avizul de insotire a marfii pe care scria ce ai scos din depozit.. intradevar .. era o diferenta.. dar NU AM FURAT MARFA SAU BANI..
Cum se face un inventar la aparat? pai .. se face altfel.. si daca gresesc sa imi spuneti. CAlculezi marfa pe care ai bagato in aparat + marfa pe care ai aduso retur + vanzarile din aparat si iti da exact rezultatul. NORMAL NU AR FII FOST SA FIU DE FATA CAND SE FAC ACESTE CALCULE ? Seful ma suna si imi spune ca am furat si ca o sa platesc tot ce am furat.. etc.. pai scuza-ma daca tu ai aparatele cu probleme si nu iti indica cata marfa sa vandut din acel aparat.. cum poti spune ca EU AM FURAT ?

Va rog sa imi spuneti si mie cum ar trebuii sa rezolv aceastra problema. Ma acuza pe nedrept. Daca firma are pierderi mari pentru ca aparatele sunt defecte si nu iti indica cate produse s-au vandut.. Pot face o sesizare la metrologie ? Sau la politie ? Tin sa va anunt ca .. salariul era de 1600 ron .. si pe contract aveam 850. ... si app de contract.. n-am semnat absolut nimic. Le-am dat toate actele de care era nevoie sa ma angajez..si nu mi-a dat nici o copie de pe contract.. o fisa a postului.. CEVA LA MANA CARE SA REIASA DIN ACEL CEVA CA LUCREZ LA EI...
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 17:34, 14 Noiembrie 2014
Domnule, furtul este o infractiune si pentru a fi pedepsit pentru furt trebuie dovezi, nu merge pe mi se pare ca el a facut-o. Pentru concediere lucrurile pot sta altfel, e o problema de dreptul muncii si daca angajatorul si-a pierdut increderea in dvs. poate lua masura concedierii. Deci atata vreme cat angajatorul nu face plangere penala, problema dvs. nu are legatura cu dreptul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzată de furt datorită unor produse care apar a fi șterse sau anulate în programul de contabilitate. care ar putea fi urmările? ContSters472969 ContSters472969 Buna ziua. Lucrez de 4 ani intr-un restaurant fapt pentru care am fost angajată cu carte de munca exceptând faptul că lucram mai multe ore pe zi decât ... (vezi toată discuția)
Clauza contract de munca andrei_88 andrei_88 Buna , va rog mult sa ma ajutati si pe mine in legatura cu problema mea. Suna cam asa: sunt angajat la o firma cu aparate de cafea (dintr-alea cu fise) si eu ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca _Oana_ _Oana_ Buna ziua! De aprox 2 ani, sunt angajat al unei firme din localitate, iar in prezent sunt banuit de furt intrucat seful de depozit m-a rugat sa merg sa iau ... (vezi toată discuția)