avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate puicanila

Activitate puicanila

Am făcut sesizare la primărie care a trimis referat către poliția locală!
Mai nou , acum primăria de sector face trimitere acolo unde considera ca e cazul!
Administrația nu trebuie sa facă sesizare și sa intervină?
Proprietara de la parter aduna gunoaie, e un focar de infecție,administrația nu acționează in urma plângerii făcute, poliția locală a avertizat-o , a început migrația gândacilor la etajele superioare.
Are 3 copii care susțin ca nu sunt in relații prea bune cu ea și au reusit sa facă o curatenie parțial. A reînceput sa-și umple apartamentul cu mizerii in continuare!
Cum se procedează pt a se face o expertiza medicala doamnei in cauza și cum se poate face curatenie in acest apartament?
Situația este prezenta de mai bine de 1 an și trebuie sa ne facem dezinsecție pe cont propriu in apartament pt a putea sa facem fata invaziei de gândaci!
O problema mai este și când dorim sa ne aerisim
Este teroare și cei abilitați din asoc de locatari și administrație nu ne ajuta!
Multumesc
Am 2 fii și doresc ca partea mea din apartamentul in care trăiesc cu soțul meu sa ?ofer doar unuia prin contract de întreținere. Tot ce revine de la mine indiferent de ordinea in care vom “pleca”sa fie atribuit doar unuia. Cum procedez, care este calea de urmat
Buna ziua, cum pot afla unde este cartea mea de munca, in situația in care firma care a rătăcit-o s-a desființat?
Mulțumesc!
Mulțumesc mult pt timpul acordat. Dar aceasta notificare prin intermediul unui avocat presupune costuri suplimentare. Ce complet de judecata considera urgenta în situația actuala recuperarea banilor pe biletele de la spectacol?
Bună ziua, spectacolul care trebuia sa aibă loc pe data de 02.04.20 a fost reprogramat pe data de 30.09.20. Corespondez de mai bine de 2 luni și cu firma prin care am achiziționat biletele și cu organizatorul la care m-a pasat firma intermediara căreia i-am plătit on line.
Doresc să-mi recuperez banii pe bilete, ținând cont de situația actuală, deoarece nu vrem sa ne expunem unor riscuri inutile.
Nu suntem dispuși sa avem blocata aceasta suma și sa ne vedem obligați de a participa la concert sau de a pierde banii pt ca organizatorul nu vrea
sa ii returneze in aceasta situație de forță majora!
Cum îmi pot recupera suma aferenta biletelor?
Răspuns la discuția Suspendare permis
Raspunsul nu a fost dat in ziua recursului. Cum pot afla ce este scris in decizie? Am aflat indirect... Cum trebuie sa procedez? Tinand cont ca procesul a avut loc in alt oras? Este adevarat ca se poate prelungi perioada de suspendare cu inca 30 zile dc nu sunt respectate cele 15 zile?
Buna ziua, in urma pierderii recursului, cand trebuie predat permisul , de cand se suspenda: in 15 zile dupa primirea deciziei de suspendare sau in 15 zile dupa pronuntare, fara a avea decizia?
Răspuns la discuția Demisie
Multumesc pt raspuns! Plata urmeaza sa se efectueze cf cim, adica si dupa incetarea cim, la interval de 1 luna.