avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis

Buna ziua, in urma pierderii recursului, cand trebuie predat permisul , de cand se suspenda: in 15 zile dupa primirea deciziei de suspendare sau in 15 zile dupa pronuntare, fara a avea decizia?
Cel mai recent răspuns: puicanila , utilizator 18:02, 18 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
15 zile de la pronuntare.
Raspunsul nu a fost dat in ziua recursului. Cum pot afla ce este scris in decizie? Am aflat indirect... Cum trebuie sa procedez? Tinand cont ca procesul a avut loc in alt oras? Este adevarat ca se poate prelungi perioada de suspendare cu inca 30 zile dc nu sunt respectate cele 15 zile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
Pot pierde permisul? mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o intrebare acum ceva timp in urma sotul meu a pierdut procesul cu politia pentru retinerea permisului pentru depasire pe linia ... (vezi toată discuția)
Comunicarea hotararii judecatoresti gdla gdla Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie. In data de 23 martie apare pe site (just portal) ca plangerea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)