avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi
LIVE, ACUM (128 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Activitate lucim1968

Activitate lucim1968

Persoanele cu handicap grav, gr.1 sunt scutite de plata taxei de timbru judiciar la intentarea unui proces cu o unitate spitaliceasca? Multumesc.
O persoana cu handicap hr 1 plateste taxa de timbru judiciar la intentarea unui proces cu o unitate spitaliceasca ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Pensionar invaliditate
Mulțumesc. O duminica frumoasa
Bună dimineața, sunt pensionar de invaliditate gr 1,as putea sa deschid o firma de transport si sa lucrez eu pe camion adaptat, fara sa mi fie afectata pensia de invaliditate? Va mulțumesc
Buna ziua si Craciun fericit tuturor,
Am avut un accident de munca in 30.09.2013,soldat cu incapacitate totala de munca cu invaliditate de gr.1, avand coloana vertebrala rupta si paraplegie,am fost internat timp de 8 luni si 4 zile la un spial in Germania,unde am avut accidentul.As dori sa stiu daca pot beneficia de compensatii de la CNPAS.Mentionez ca in urma cercetarii accidentului nu s-a stabilit nici o vinovatie si singura despagubire primita a fost de 500 de euro,polita CASCO.Va multumesc