avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters340956

Activitate ContSters340956

Discuție Discuții forum
Buna ziua,
De ceva timp nu îmi mai apar acele discuții zilnice ce se trimiteau pe email. Am reluat procedura de abonare acum o săptămână, dar degeaba. Unde mă pierd ? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Despre Legea 15/2003
Revin asupra dilemei.
Răspuns la discuția Despre Legea 15/2003
Va rog :)
Răspuns la discuția Despre Legea 15/2003
Va rog, imi e greu sa cred ca nu imi poate oferi cineva o informatie :(
Multumesc.
Răspuns la discuția Despre Legea 15/2003
Ma poate ajuta cineva cu o informatie ?
Buna ziua,
Vreau sa obtin de la primarie un teren ( ma incadrez in conditiile legii) pentru constructia unei locuinte.

Am fost astazi sa depun cererea pentru acest teren si dupa o scurta discutie cu secretara, aflu ca nu s-au dat terenuri prin aceasta lege in nici un mandat al actualului primar (mai bine de 9-10 ani), doar anteriorul a oferit. Pe langa asta, imi spune ca nu trebuie sa vin eu dupa raspuns, ci ... voi fi cautat de catre asistenta sociala daca se va gasi vreodata un teren pentru mine.

Mi se pare oribil modul in care mi-au fost prezentate lucrurile si as vrea sa imi clarificati cateva aspecte daca se poate:

1. Nu sunt obligati sa ofere un raspuns in decurs de 30 de zile ? Daca le cer un raspuns oficial privind stadiul cererii, am dreptul sa il primesc ? (in scris)

2. Cum pot afla daca primaria are teren? daca se ocupa de rezolvarea problemei ?

3. Exista vreun registru ce il pot solicita, in care sa vad perioadele in care s-au acordat terenuri prin legea 15/2003 ?

4. Pot face ceva mai mult, decat sa stau sa astept un raspuns ce e posibil sa nu mai apara ?

Multumesc frumos.
Buna ziua,
Am facut in februarie, portare de la Vodafone catre Digi fara sa anunt vodafone.
In martie, am primit o notificare de plata in valoare de 400 lei sub forma unei taxe de justa despagubire ( vodafone mi-a reziliat contractul cand a vazut portarea mea).
Acest contract de la vodafone, este unul la distanta, incheiata prin telefon, la 2 ani dupa ce am incheiat primul contract scris. Din contractul la distanta, nu am beneficiat de vreun telefon sau o tableta cadou.

Incerc sa reziliez acum contractul cu ei, fara plata acestei taxe, dar nu ne intelegem. Eu sunt obligat sa o platesc ? stiam de existenta unei legi care ma protejeaza in cazul unui contract la distanta.
Va multumesc.
Buna ziua, firma la care lucrez intampina urmatoarea problema.
Avem o intrare de produs x cu 500 bucati. S-a creat un produs in sistem iar cand s-a facut intrarea, um a fost selectat 'bucata'.
Au ajuns acum la concluzia ca nu vor sa le mai vanda la bucata, ci la set de 10.
Doresc ei cumva, ca pe produsul actual, sa modifice metoda de vanzare din bucata in set si sa puna un pret de 10 ori mai mare. Este corect ? Pe partea de contabilitate, afecteaza cumva ?

Nu doresc asamblarea produselor respective pe un cod nou de produs si sa schimbe in felul asta metoda de vanzare pentru ca deja au etichetat marfa cu codul de produs actual.

Multumesc.
Buna ziua,
La firma la care lucrez, X a instalat un sistem de supraveghere video, nefunctional in acest moment. ( x, firma cu licenta de autorizare emisa de IGPr in domeniul acesta)
Dupa instalare, noi trebuie sa mergem la IGPR pentru avizarea sistemului ? Sau ce ar trebui sa facem in continuare pentru a pune in functiune sistemul ?
Multumesc.
Răspuns la discuția Recuperare dauna
alexistintin a scris:

Mergeti la asigurator cu documentele semnate de cel care v-a lovit. Sper ca i-ati cerut asigurarea.


am documentele lui, dar asiguratorul imi spune ca trebuie si el sa se prezinte.