avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate awerse

Activitate awerse

Bună ziua! Am o speță dificilă.
Mama unei persoane a vândut un apartament, iar banii obținuți au fost dați fiicei pentru a cumpăra un nou apartament. "Menționez că nu a fost încheiat nici un act de donație sau de împrumut". Fiica a virat banii cu descrierea tranzacției "cumpărare imobil". Când a trebuit să se facă actul de vânzare cumpărare, mama fiicei dorește să apară în contract ca și proprietar sau coproprietar. A amenințat-o pe fiica dânsei cu chemarea în instanță precum banii virați de fiică sunt ai dânsei (ceea ce este adevarat). Mă interesează câte soluții sunt pentru această speță, care este cel mai plauzibil rezultat!. Se poate face actul de vânzare-cumpărare numai pe numele fiicei, sau mama poate interveni pentru a fi (-și-) dânsa semnatara contractului?!.
Mulțumesc!
Sunt militar activ, locuiesc într-un apartament alocat din fondul M.Ap.N ca și locuință de serviciu în orașul Buzău și aș vrea să cumpăr acest apartament. Credeți că dacă voi depune cererea la Direcția Domenii și Infrastructură de care aparține județul voi avea câștig de cauză? Care vor fi pașii următori depunerii cererii? Este o cerere tipizată sau una de mână în care îmi exprim dorința de a cumpăra locuința? Îmi puteți trimite o formulare a cererii cât mai aproape de regulile judiciare?
buna ziua!
doresc sa aflu un raspuns concret cu trimitere la legea care stipuleaza acest lucru, si anume daca, de cand s-a nascut copilul am optat pentru stimulentul de insertie, mai pot reveni asupra deciziei si sa pot intra in concediul de crestere a copilului, macar pana la varsta de un an?!