avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o speță dificilă. Mama unei persoane ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o speță dificilă. Mama unei persoane a vândut ...

Bună ziua! Am o speță dificilă.
Mama unei persoane a vândut un apartament, iar banii obținuți au fost dați fiicei pentru a cumpăra un nou apartament. "Menționez că nu a fost încheiat nici un act de donație sau de împrumut". Fiica a virat banii cu descrierea tranzacției "cumpărare imobil". Când a trebuit să se facă actul de vânzare cumpărare, mama fiicei dorește să apară în contract ca și proprietar sau coproprietar. A amenințat-o pe fiica dânsei cu chemarea în instanță precum banii virați de fiică sunt ai dânsei (ceea ce este adevarat). Mă interesează câte soluții sunt pentru această speță, care este cel mai plauzibil rezultat!. Se poate face actul de vânzare-cumpărare numai pe numele fiicei, sau mama poate interveni pentru a fi (-și-) dânsa semnatara contractului?!.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
awerse, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:02, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mama isi poate cere banii inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am un apartament proprietate personală si doresc ... 2NAEL 2NAEL Bună ziua! Am un apartament proprietate personală si doresc să mă recăsătoresc. Apartamentul vreau să rămană moștenire fiicei mele din prima ... (vezi toată discuția)
Donație în favoarea unui singur soț? Ssarmiss Ssarmiss Bună dimineața! Sunt nedumerit :) cu privire la următoarele: 1. Cum ar trebui să procedeze mama soției dacă vrea să îi doneze acesteia o sumă de bani ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu valoare de donatie luckyfoxy luckyfoxy Buna ziua. Am umatoarea speta: o mama, proprietara a unui apartament, si-a exprimat dorinta de a face o donatie pentru fiica sa. La notar i s-a explicat ca un ... (vezi toată discuția)