Acum 3 luni la recomandarea unui prieten am dus autoturismul la un atelier auto pentru o vopsire integrala, vopsitorul a spus ca în 2 săptămâni este gata ținând cont ca nu are tinichigerie de făcut la ea, i-am dat avans 800 de lei pentru materiale si după doua săptămâni am constatat ca nu a făcut nimic la ea ( a motivat ca a avut câteva urgente și cu scuzele de rigoare se va apuca de ea), abea după doua luni a dat farurile și stopurile jos și asa a rămas pana în momentul de fata ( săptămâna trecută a zis ca e gata și astăzi era în aceeași stare) ba mai mult fiind la 250 de km de locul cu pricina s-a mai și rățoit la telefon ca ma suna el când o face. Amicul care îl recomandase s-a certat cu el pe tema asta în urma cu o luna.
Ținând cont ca acest individ lucrează la negru (nu are firma, autorizații etc) ce pot sa fac să-mi recuperez mașină și să-i fie închisă șandramaua de autorități.
Multumesc
Din pacate amiabil nu se poate, am discutat cu el acum 2 saptamani, i-am spus ca am achitat impozitul si am chitanta si cand are banii sa ne vedem asa cum am convenit, insa acum nu mai raspunde la telefon, deranjant este faptul ca acea masina produce bani fiind autoutilitara ba mai mult in urma cu 2-3 luni a achizitionat inca un autoturism ceea ce ma face sa cred ca nu a mai gasit un fraier sa-l dea pe caiet :) deci bani a avut si cu toate astea nu a intentionat sa finalixam tranzactia..
Buna seara,
In urma cu aproximativ 1 an i-am dat un autoturism unui prieten pentru o suma de bani, intrucat acesta nu a avut intreaga suma si nici bani pentru achitarea taxei de mediu, nu am facut actele cu el, acum la aproape un an de zile nu a achitat diferenta de bani si nici impozitul aferent care este destul de mare.
La urma urmei ma lipsesc de acea diferenta de bani, dar vreau sa scot masina de la fiscal insa cartea si talonul sunt la el, ce pot sa fac in acest caz?
Multumesc!