avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate carmenioana01

Activitate carmenioana01

martorul e vecinul paratului si nu mai vrea sa vina ca martor poate ii e frica de el.si doamna ar vrea sa o duca pe mama ei ca martor care la randul ei a fost batuta si amenintata de catre ginere...
buna as vrea sa va intreb cum as putea sa aduc haine din ungaria de la bazarul chinezesc pt revanzare in bazar in ro, avand in vedere ca nu da factura decat aviz insotire? cum as putea sa le inregistrez in contabilitate?
buna seara as avea si eu o intrebare...o cunostinta a intentat divort,fiecare a avut un martor dar al ei nu sa prezentat #-oiar avocata i-a spus ca nu mai pote aduce alt martor.in cazut in care nici la a 2 infatisare nu se prezinta ce poate sa faca?cum il poate shimba sau aduce alt martor din moment ce i-a fost refuzat un al 2 martor?
chiar daca nu a fost vina lui?
lui ia cerut plata reparatiei si i-a spus ca poate ar trebui sa ii ceara si daune ca el a pierdut 1000 euro cat a fost remorca in service.si le-a zis sa nu uite ca el e un om influent.
colegul lui a gasit o parte a remorcii mai exact lada de paleti zgariata,in timpul pauzei de odihna cineva a frecat-o si a plecat.seful nu la crezut ca nu a fost vina lui.la obligat si pe el sa isi bage lichidarea la zi nu la platit pe luna respectiva si acum il ameninta si pe el cu raspunderea in fata legii.evenimentul a avut loc la inceputul lunii noiembrie.are asigurare casco pe masini dar nu a vrut sa o foloseasca pt a nu plati mai mult urm, asigurare.lui poate sa ii faca ceva?
dar poate sa il oblige legal sa plateasca reparatia prelatei unui camion care este proprietatea firmei?il tot ameninta ca daca nu plateste va raspunde in fata legii,
buna ziua.as avea si eu o intrebare:sotul a lucrat la o firma de transport marfa o perioada de 3 saptamani in care a facut curse interne si a parcurs in jur de 8000 km.la ultima cursa a agatat prelata camionului.a fost anuntat sa mearga la sediu sa duca camionul la service dupa care sa isi scrie lichidarea.lucru pe care la si facut.tin sa precizez ca pe aceasta perioada nu a fost remunerat.nici salar nici diurna ramase initial pt plata reparatiei si nici nu a semnat stat de plata sau cv pt bani.acum la 6 luni dupa intamplare a fost sunat de catre seful firmei respective sa mearga la service sa isi rezolve problema cu plata ca daca nu va raspunde in fata legii.intrebarea mea este urmatoarea:ce poate sa ii faca?