Va multumesc pentru indrumari, conform legii in vigoare, eu daca ma duc si bat la usa si el nu vrea sa deschida, practic nu am voie sa sparg usa nu ? Ma orientez si spre acest lucru, nu as vrea sa mai dureze luni de zile pana sa pot reintra in casa in care am locuit ani de zile si la care am cotizat. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Buna ziua, am facut succesiunea dupa decesul mamei pe un apartament de 3 camere unde propietari erau ea(decedata) si fratele ei. El nu are familie, copii sau nevasta . In momentul de fata in contractul casei figureaza unchiul meu cu 1/2 cota din tot apartamentul, eu cu 1/2 din 1/2 a mamei si fratele meu cu 1/2 din 1/2 a mamei. Unchiul meu nu imi acorda accesul in casa sub nici o forma, eu mi-am facut inclusiv buletinul pe adresa de acolo, intrebarea mea este cum pot intra in casa ?
Imi cer scuze ca sunt mai greu de cap dar abia m-am intors in tara. Formularea aceasta o fac direct la tribunal sau la un cabinet de avocatura ? Daca se face la un cabinet de avocatura puteti sa ma indrumati catre cineva? Va multumesc anticipat.
Later edit: din fericire am reusit sa gasesc un avocat astept maine o intalnire si revin cu detalii. Va multumesc foarte mult pentru ajutor si pentru deschiderea ochilor.
Buna ziua, numele meu este Trifu Alexandru am varsta de 28 de ani si am urmatoarea problema. Locuiesc intr-un apartament care este detinut in contractul casei de catre unchiul si mama mea(care din pacate a decedat). Problema este ca nu am facut succesiunea la casa in acte aparand in continuare unchiul si mama mea iar pe o perioada de aproximativ 3 luni cat am fost plecat din tara unchiul meu a schimbat butucul refuzandu-mi accesul in casa. Din cate am inteles de la sectia de politie eu am un drept de a intra in casa avand in vedere ca eu am domiciliul in buletin la adresa respectiva dar doar cu acordul lui sau cu un ordin judecatoresc. Deasemenea casa a fost data in judecata de catre o firma de recuperari prin asotiatia de propietari. Intrebarea mea exacta este daca intradevar eu am voie sa intru in domiciliu iar daca am voie care ar fi pasii de urmat. De asemenea as dori un avocat dar din pacat pot sa il platesc undeva intre data de 20-25 luna 04. Va multumesc anticipat.