avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate DanielaPuscas

Activitate DanielaPuscas

Răspuns la discuția Contract cu casa de pensii pt pfa
Esti obligat de lege sa faci un contract cu casa de pensii si sa achiti aceasta contributie?:-/
Răspuns la discuția Registru inventar PFA
Multumesc pentru raspuns. Inca nu sunt lamurita ce trec la valoarea contabila, la cea de inventar, cat si la diferente din evaluare. Un model completat imi poate atasa cineva? Cat despre limitele impuse de lege, unde gasesc detalii? Multumesc!:sorry:
Buna ziua,
In urma cu cativa ani am deschis PFA, insa pana in urma cu o luna nu am avut activitate pe el, iar in prezent am intampinat o problema: am cumparat bunuri pe diverse firme sau nu mai am bon la ele si valoarea lor adunata:( este mare (din cate am citit in acest registru de inventar se trec bunurile care nu se consuma de la un an la altul). In acest caz cum le declar in acest registru? sau cum trebuie sa procedez? Le trec? Care v-a fi valoarea contabila? dar cea de inventar? Se trec in cele mai mici detalii? boluri, pieptene, pelerine, uscator...?