avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Dumitru77

Activitate Dumitru77

Răspuns la discuția Calcul Salariu
Multumesc pt raspuns.Asa este, ati intuit bine,lucrez in sistemul de asistenta sociala.Vad ca sunteti bine informata asa ca va rog sa-mi spuneti cum e posibil ca un psiholog cu studii superioare la un centru de neuro, cu 41 de beneficiari pe cap zilnic ,poate avea salariul mai mic decat o infirmiera cu 8 clase din sistemul sanitar?Asta pt ca sistemul sanitar da spor de 75% dar sistemul de asistenta sociala nu.
Discuție Calcul Salariu
Am niste nelamuriri legate de calculul salariului.
Pe futurasul meu de salariu apar urmatoarele valori:
Salariu Inc. - 1259 (banuiesc ca asta este salariu de incadrare. Banuiesc ca si aici isi face loc o intrebare: De ce este permis ca salariul de incadrare sa fie sub minimul pe economie? )
IndCond - 0
SalMerit - 0
Grd/Vechime - 0 (asta desi am peste 11 ani vechime)
Sal baza - 1919 ( daca cele de sus sunt 0 cum s-a ajuns la salariu de baza acesta?)
Sporuri - 172
Brut Inc - 2091 (aici e logic 1919 + 172 = 2091)
Buna ziua. In urma cu cateva zile, mii de cetateni din Tandarei, Ialomita, poate zeci de mii din tot judetul s-au trezit cu plicuri de la ANAF in care sunt somati ca au de plata taxe (in general 468 ron)de sanatate pentru venituri realizate in 2012. Culmea este ca toti cei care ii cunosc nu au realizat aceste venituri si binenteles ca vor face contestatie si nu vor platii taxe pe venituri imaginare. Si mai grav este ca la nivelul intregii tari astfel de abuzuri s-au inregistrat din luna Ianuarie.In urma contestatiilor ANAF-ul a recunoscut ca este o gresala de soft insa nu a facut nimic ca sa opreasca trimiterea acestor plicuri si risipirea banilor publici.Cred ca cineva trebuie sa plateasca atat pentru risipirea nejustificata a acestor bani, sa nu mai vorbesc de emotia si panica produsa in randul populatiei, costul drumurilor la ANAF etc.Intrebarea mea este daca se poate face ceva in acesta privinta, eventual un avocat sa reprezinte pe toti cetatenii unui oras cerand binenteles socoteala celor ce se fac vinovati.