avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela_I

Activitate Mirela_I

Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Si atunci ce trebuie sa fac,cui sa ma adresez?
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
sunt eficiente acele aparate?
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnilor ,problema nu o reprezinta animalul,el are o necesitate si trebuie sa o rezolve,problema pentu mine este stapanul animalului ,care el ca on se comporta ca un animal.Aici este o problema, cum trebuie sa luptam cu acesti bizoni?.Este simplu sa cumperi anumite substante si ce, sa luam o viata? Are si el dreptul sa traiasca,dpmdv acei proprietari care nu au grija de animale sa fie sanctionati,eu asa vad situatia .
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Nu inteleg societatea in care traim,nu inteleg cum poti sa intri intr-o scara de bloc in care miroase a urina de caine ,este un focar de infectie. De ce la noi nu se ia masuri ca in alte state civilizate,in care cei care au catei trebuie sa stranga si mizeria pe care acestia o lasa.?De ce trebuie eu si alti in aceeasi situatia sa suportam mizeria unui vecin cu catel care nu intelege, sa-si ia cainale in brate pana afara? Nu am vazut la noi niciun proprietar de catei care sa stranga mizeria ,cine vor sa faca curatenie in urma lor?Lege exista in acest sens din cate stiu eu ,de ce nu se aplica?
Inteleg sugestia, am si procedat asa cum ati spus ,degeaba.Cand dai drumul din casa (et. 3) unui catel singur este normal ca acesta sa-si faca necesitatile pe unde ii vine. Am scris aici poate sa-mi vars si amarul si cu speranta ca voi gasi o solutie .Solutie nu exista pentru o astfel de problema,din cate inteleg.
Sa suporti o astfel de umilinta zi de zi timp de 3 ani nu este usor!
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Eu inteleg cainele,nu inteleg proprietarul.El trebuie sa faca ceva in sensul de nu a deranja vecinii ,consider ca proprietarul are o problema. Ce ar trebui facut in sensul acesta?
Răspuns la discuția Ce trebuie sa fac?
Scara are interfon, deci nu poate sa intre caine comunitar,o singura familie are caine pe scara si eu cred ca acest catel este de vina.
Locuiesc la parterul unui bloc si in fiecare zi ma trezesc in fata usi cu urina de caine.Am vorbit cu vecinii care au caine dar fara un rezultat pozitiv,am vorbit si cu administratora blocului ma ignora.Am ajuns la capatul rabdarii,nu stiu ce trebuie sa fac!