avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate ghitanelenaalina

Activitate ghitanelenaalina

Răspuns la discuția Intrebare hartuire sexuala
Buna ziua, am luat hotararea de a-mi schimba unitatea de invatamant din septembrie.Sunt extrem de curioasa daca o sa inceteze sau abordeaza sub alte forme: intimidare apeland la ale sale cunostiinte, exemplu inspectori din ispectorat.Am sa va informez, si atunci am sa fac urmatorul pas, la sfaturile dumneavoastra.
Multumesc

Buna ziua,

Am o mare intrebare, daca un coleg de serviciu, te hartuieste sexual, prin tot felul de chestii la serviciu, , ce este de facut?

Sunt profesoara si in viata mea nu exista sot, sau tata (decedat 2005), este un coleg de serviciu profesor de istorie, care din septembrie, ma hartuieste sexual, in conditiile in care am evitat sa stau in cancelarie, nu il provoc cu nimic, dar in septembrie, nu l-am votat in Consiliul de Administratie al Scolii.Si din acel moment au inceput sicanele de tot felul, sub privirile directoarelor, ca de eu sunt suplinitor-specializat, iar dansul fost director.

Ce fac in acesta situatie?
Discuție Galagie vecini
Buna ziua,

Am o mare problema cand vine ora 22 noaptea vecinii de la etajul superior i-au foc la propriu, adica fac un zgomot infernal.
1. Eu am inchiriat o garsoniera, am vorbit cu proprietarul de la care am inchiriat, raspunsul dansului a fost: ,,am vorbit la administratie'';

2.Zgomotul s-a accentuat si mai mult, am vorbit si eu cu administratorul, raspunsul lui a fost:,, sunt baieti seriosi care pleaca dimineata la ora 6 cu masina, zgomotul vine de la etajul 10''.

3. Am avut o perioda cand am dormit cu al meu calaculator pe muzica deschis toata noaptea, datorita zgomotului., am spus iarasi la adiministratie, cea facut administratorul , nimic, ba nu l-am auzit si pe el si alti locatari comentandu-ma in fata blocului, eu eram de vina.Sincer mi s-a parut un Mare nesimtit, am avut imboldul sa le zic in fata, acum regret ca nu am facut acest gest.

4. Intrebare ce este de facut, in acesta situatie?

Sa nu-mi spuneti ca nimic, trebuie sa existe o legislatie.