Sunt in ccc pana pe 22 octombrie 2020. Pot sa beneficiez de stimulentul de inserție daca imi schimb angajatorul? Adica sa imi dau demisia de la vechiul serviciu si sa ma angajez la unul nou?
Buna ziua! Tatal meu e proprietar al unei masini Fiat. Acum aproape 20 ani a facut u schimb cu o masina dacia cu niste acte la notar. El nu a pastrat niciun act al masinii fiat si nici contractul la notar. In prezent nu are niciuna dintre masini, dar plateste la primarie in cintinuare masina fiat pentru ca nu o poate radia. Nu stim nimic despre unde am putea gasi omul care o are, sau poate chiar nu mai exista masina. Cert e ca nu e radiata. Are doar o copie dupa cartea de identitate. Ce ar trebui sa faca sa nu o mai plateasca?
Buna ziua!
Am primit 2 plicuri cu decizii de suspendare a indemnizatiei cc pe motiv: netransferabilitate drepturi parinti. Eu nu am solicitat asa ceva. Puteti sa imi explicati de ce mi s-a suspendat indemnizatia? Primul copil implineste pe 2 mai 2019 2 ani, iar al doilea pe 22octombrie 2020. Decizoa e cu data de 2 aprilie 2019
Buna ziua!
Eu sunt in concediu de creștere copil pt cei 2 copii. Unul e nascul pe 2 mai 2017, altul pe 22 octombrie 2018. In prezent primesc alocatie pt primul nascut dar am probleme la al doilea nascut pt ca s-a nascut in spania. Precizez ca sotul lucrează cu contract de românia, dar in prezent locul in spania.
Puteti sa imi spuneti daca am dreptul sa beneficiez de alocație pt amandoi in romania si ce acte trebuie sa depun? Am dus deja un dosar cu certificatele de naștere ale copiilor și buletinele noastre, dar zic ca nu stie daca se va aproba.
Buna ziua! Primul copil e născut pe 2 mai 2017, iar al doilea pe 22 octombrie 2018. Care e termenul limita de depunere a actelor pentru prelungire a ccc? Mulțumesc!
Buna! As vrea sa stiu in cat timp de la recoltarea probelor de sange voi primi rezultatul si daca acesta poate fi mai mic decat cel iesit la fiola.
Multumesc!