avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere masina fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere masina fara acte

Buna ziua! Tatal meu e proprietar al unei masini Fiat. Acum aproape 20 ani a facut u schimb cu o masina dacia cu niste acte la notar. El nu a pastrat niciun act al masinii fiat si nici contractul la notar. In prezent nu are niciuna dintre masini, dar plateste la primarie in cintinuare masina fiat pentru ca nu o poate radia. Nu stim nimic despre unde am putea gasi omul care o are, sau poate chiar nu mai exista masina. Cert e ca nu e radiata. Are doar o copie dupa cartea de identitate. Ce ar trebui sa faca sa nu o mai plateasca?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:44, 4 Iunie 2019
Daca vehiculul nu este radiat,initial desfasurati demersuri la SPR evidenta auto care va poate comunica detinatorul vehiculului cu care puteti incheia formalitatile legale instrainare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism, autoturism de negasit Corneliuz Corneliuz Sotul cumpara un autoturism in 2014 si il inmatriculeaza. Acesta,sotul, decedeaza in 2016. La masa succesorala sotia gaseste doar certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Radiere fiscala auto de la taxe si impozite locare margineanumihaela margineanumihaela Buna ziua. Acum 7 ani am instrainat un autoturism Dacia, fara a intocmi contract de vanzare cumparare( lipsa timp...) iar certificatul si cartea de identitate ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism pavelticu pavelticu Buna,in urma cu 2 ani am vindut o masina Dacia la o persoana fizica intelegindu-ne ca el sa radieze auoturismul ceea ce nu a facut ,iar acum eu am primit ... (vezi toată discuția)