avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate Kalaf

Activitate Kalaf

Salut. Vreau sa platesc integral suma ramasa de la un credit luat acum 5 luni de la Provident, cum pot sa calculez suma ramasa de achita caci nu vreau sa fiu pacalit de ei. Exista o formula de calcul pentru asa ceva.
Va multumesc anticipat
Problema mea este ca marturia mea nu va avantaja pe nici unul din cei doi, si amandoi " tatal copilului si bunica sa" mi au cerut ca martor crazand fiecare inparte ca va fi avantajat de marturia mea, eu i am spus clar ca marturia mea nu va fi favorabila niciunuia dintre ei si ma tem ca cel care va suferi va fi copilul!

Va multumesc pentru raspuns
Am fost chimat ca Martor intr un dosar civil "costodia unui copil".
Este obligatorie prezenta mea, pot sa nu ma prezint la instanta?
Răspuns la discuția Card de sanatate
Multumesc pentru raspuns, stiu ca pot beneficia de serviciile medicale daca nu am un card emis, intrebarea iera ne avand cetatenia Romana o sa am un card de sanatate sau este doar pentru cetateni romani. Vreau sa citesc legea cardului de sanatate " daca exista" si sa verific daca Acest card de sanatate este doar pentru cetatenii roman. Vreau sa i dau in judecataX-( ca platesc de 15 ani toate taxele inclusiv cele de sanatate.
Asa dar daca stiti unde gasesc legea si articolul referitor la beneficiari de card.

Va multumesc
Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate emis.
Am contactat CAS si mi sa spus : Cardurile se emit aleatoriu si trebuie sa astept!

Azi am fost le medicul de familie si mi a spus ca " are impresie ca nu se emit carduri de sanatate pentru cetateni sraini, doar o adeverinta".

Vreau sa va intreb daca este adevarat ca cetateni straini nu beneficiaza de cardul de sanatate ? Va multumesc