avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate adelina91

Activitate adelina91

Răspuns la discuția Poprire
In mail ul de Înștiințare de la banca la care am deschis contul in care încasez indemnizația si alocația copilului scrie printre altele si următorul lucru: "Banii proveniti din alocatii, indemnizatii, ajutoare speciale nu sunt supusi popririi; ii vom debloca integral la momentul incasarii acestora" . Cu toate ca scrie asta, eu nu imi pot folosi banii, din acest motiv inteleg ca mi-au pus poprire deși m au înștiințat ca pe banii respectivi nu imi vor pune. Oricum, nu inteleg de ce mi s a pus poprire pe toti banii, si nu doar pe un anumit procent. Eu asa stiam ca se procedează.
Răspuns la discuția Poprire
Multumesc mult pentru raspuns. Voi merge la banca sa rezolv aceasta problema
Discuție Poprire
Buna seara. Am un credit la o banca, pe care nu am reusit sa il mai achit in ultimele luni, cu alte cuvinte s au strans cateva restante... La o alta banca am deschis un cont unde lunar mi se virează alocația copilului si indemnizația de creștere copil. Cei de la banca la care este deschis creditul restant mi au gasit acest cont si mi-au pus poprire pe venituri. Din cate înțelesesem, pe veniturile care le înșfăcare pe acel cont nu se pot pune popriri. Dar de ieri de cand am încasat , nu imi pot folosi cardul sa fac plăti. Ce as putea sa fac?
Răspuns la discuția Concediu medical
Multumesc pentru raspuns!
Acum revin cu o alta intrebare, si anume: Cum se calculeaza exact indemnizatia pentru CCC?! Data probabila a nasterii este 22 noiembrie. As vrea sa stiu in principiu, daca cumva calculul difera in functie de alegerea pe care o fac, aceea de a opta pentru CCC pana la varsta de 1 an sau pentru cel pana la 2 ani.
Buna ziua. Sunt insarcinata in 33 de saptamani, iar de pe data de 05.10 am intrat in prenatal. Pana sa intru in prenatal am avut 44 de zile concediu medical - cod indemnizatie 01, astfel: iunie - 9 zile, august - 1 zi, septembrie - 30 zile si octombrie - 4 zile. As dori sa stiu daca cumva aceste zile de concediu medical imi vor afecta in vreun fel sau altul indemnizatia pentru cresterea copilului.