avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Activitate bebexo

Activitate bebexo

Răspuns la discuția Spațiu comun ocupat abuziv

Intr-adevar, terasa blocului nu este circulabila. Iesirea spre terasa este la un nivel superior decat nivelul unde detin eu apartamentul, accesul la acel nivel este restrictionat de acest vecin. Desi pot face rost de cheile de la terasa, nu pot ajunge la iesirea spre terasa. Acest spatiu despre care vrobesc, este un nivel fara apartamente, deasupra palierului comun. La acest nivel se afla si casa liftului si la acest nivel, vecinul si-a depozitat mai multe proprietati pesonale.
Bună ziua,

Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc. Unul din vecini a ocupat balconul unde este ghena și scara de acces către terasă blocului prin schimbarea ușii de la balconul unde se află ghena și prin adăugarea unui grilaj metalic pe scara către etajul superior pe unde se realizează accesul către terasă. Am încercat să cer un rând de chei și mi s-a spus ca nu am voie în acele zone. În urma restricționării accesului la terasa blocului, au apărut infiltrații care au dus la degradarea apartamentului unde locuiesc.

Aș dori să știu în primul rând cui să mă adresez pentru rezolvarea rapidă a acestei situații pe cai legale, care este parcursul de rezolvare a unei astfel de situații.

M-am adresat și președintelui asociației de proprietăți care a propus o soluție legală, dar care nu pârș, în opinia mea o soluție rapidă. Pe palier sunt trei apartamente, eu sunt singurul care nu am acces la aceste părți comune.
Soluția vecinului care a montat atât ușă cât și grilajul a fost să duc gunoiul la etajul inferior.

Va mulțumesc anticipat