avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate Inna21

Activitate Inna21



gi-jane2 a scris:

Nu ati zis ce s-a decis.

S-a decis plata acestui serviciu din fontul de reparații!
Întrebarea e dacă se poate supune la vot, plata a orice moft, fără a exista un PV și alegerea unei oferte a serviciului înaintea plății!
Întrebarea este dacă e legal să plătim un serviciu ( zugrăveala ) fără ca acesta să fie votat anterior de majoritate și stipulat într-un proces verbal! Și da, a fost un moft! Nu se compară cu necesitatea spargerii unei țevi!
Mă interesează doar dacă este legal ca fiecare să face ce i se pare necesar apoi să supunem la vot plata unor servicii pentru ca fiecare proprietar consideră necesar câte ceva !
Zugrăveala
În situația în care, un proprietar vrea să zugrăvească etajul la care stă, apoi președinta roagă frumos să facă și intrările în lift, iar de aici la a zugrăvii toată scara , nu e decât un pas. Așadar s-a zugrăvit întreaga scară la dorința proprietarului și a președintei. Ulterior, s-a întrunit AG în care s-a propus la vot, plata zugrăvelii, asta în urma cerinței proprietarului, de a nu i se plăti acum, dar să fie scos de la socoteala la următoarea zugrăveală. Întrebarea mea este : e legal să se voteze în AG plata unui serviciu dorit doar de un proprietar și președinta blocului, fără ca înainte de asta, să nu existe proces verbal în care majoritatea să fi fost de acord cu zugrăvirea scării?
Mulțumesc
Dar pacientul vaccinat, pozitiv sars cov 2, reprezintă o primejdie atât pt cei vaccinați cât și pentru cei nevaccinați?!
Ce se poate intampla in cazul refuzului personalului medical de a se testa din fonduri proprii? Nu cred ca in Romania au existat spitale care sa testeze personalul la 3 sau la 7 zile ,preventiv
Simt nevoia sa va informez cu privire la faptul ca in spitale vin tot mai mulți pacienți vaccinați ce nu dobândesc anticorpi! Care e relevanța vaccinarii personalului medical in situația asta, atâta timp cât exista contagiozitate atât vaccinat cât și nevaccinat?

CHKa a scris:

Aici chiar n-ati nimerit-o , nimeni nu v-a spus ca trebuie sa va vaccinati , ci doar ca nu e permis sa reprezentati o primejdie pentru pacienti . Nici ei nu intra in spital netestati . Sigur ca e dreptul dvs. sa refuzati vaccinarea , ca - de, - avem drepturile omului ... Doar ca - avand in vedere iminenta valului 4 - ce ar trebui sa faca unitatea spitaliceasca , asa incat sa nu incalce nici drepturile dvs. si nici ale pacientului ? Pai , pare ca e o singura categorie de pacienti care nu risca nimic daca sunt ingrijiti de cei care refuza vaccinarea : bolnavii de covid . Fireste , cu echipamente complete de protectie , nu altfel . Doar ca - am inteles - e foarte incomod de lucrat in acele combinezoane , dar presupun ca va asumati ...


Din păcate au fost foarte mulți cei obligați sau constrânși !
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vaccinarea nu este obligatorie in România.
Nu va poate obliga nimeni sa va vaccinați și nici nu am auzit sa existe astfel de presiuni.

Și care e posibilitatea legală pt a ne putea apăra?
Există posibilitatea că Statul Român să mă oblige sa fac vaccinul împotriva Covid? Specific faptul că sunt asistent medical, specific faptul că am făcut o forma ușoară covid, și specific faptul că nu cred într-un medicament netestat așa cum e normal și din prospectul căruia, asta reiese, că e in teste! Vă mulțumesc!