avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Activitate Geo02

Activitate Geo02

VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI !
Am inteles...si daca aceste fişe de prezentare a locurilor de muncă cu specificarea riscurilor profesionale nu sunt conforme cu realitatea, cum putem acţiona in demersul de a clarifica acest lucru ? Noi trebuie sa prezentam DPS-ului aceste fişe deoarece am facut cerere de emitere a Buletinului de determinare prin expertizare a locurilor de muncă în vederea acordării unor sporuri negociate prin CCM la nivel de unitate .
Cine este responsabil intr-o unitate bugetara, respectiv un Dgaspc, cu intocmirea fiselor de prezentare a locurilor de munca cu specificarea riscurilor profesionale ? Ce legislatie au la baza aceste fişe profesionale ?
Va multumesc pentru raspuns...il vom introduce acest drept in ccm !
Va multumesc pentru raspuns.
Lucrez in Asistenta sociala, respectiv DGASPC, as dori sa stiu mai multe despre aceasta indemnizatie, in ce conditii se acorda si ce baza legala exista pentru ea ?
Va multumesc
Lucrez in Asistenta sociala, respectiv DGASPC ca educator, doresc sa stiu daca putem beneficia de alocatie de hrana( masa calda zilnica sau contravaloarea ei) pentru a o putea prevede in negocierea ccm la nivel de unitate ?