avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate violetamioara

Activitate violetamioara

Am inteles ca exista procedura instiintarii SPCRPCI privind instrainarea dar nu stiu daca exista tipizate in acest sens sau se face o notificare scrisa.
Bună ziua! Am înstrăinat un autoturism unei persoane fără ca acesta să o înmatriculeze pe numele său. După trei luni a înstrăinat-o la rândul său în aceleaşi condiţii. Care este procedura de a pute intra în posesia actelor maşinii pentru a o putea scoate din circulaţie sau a-l determina pe actualul proprietar să o înmatriculeze pe numele lui. Menţionez că şi în prezent circulă pe asigurarea mea.
Ce bine era daca puteam vorbi de creativitate, dar aici e cu totul si cu totul altceva. In prezent exista si un diagnostic in acest sens.
Consiliul local refuza sa desemneze doi reprezentanti in Consiliul de Administratie al scolii, pe motiv ca la inceputul anului scolar a desemnat trei reprezentanti. Inspectoratul scolar a trimis ulterior constituirii CA o adresa prin care reduce numarul membrilor in CA de la 13 la 9 si implicit numarul consilierilor se reduce de la 3 la 2. Cum poate functiona institutia in aceasta situatie, cum sa procedeze?
Care sunt parghiile de care poate sa se foloseasca un angajator in situatia in care are un angajat cu probleme de sanatate mintala, probleme care nu sunt certificate medical. In situatia in speta angajatul are devieri grave de comportament secventional in anumite perioade ale anului, de regula la trecerea de la un anotimp la altul. In aceste perioade incalca regulile de deontologie profesionala, iar angajatorul nu il poate constrange sa-si ea concediu medical. Mentionez ca institutia nu detine niciun certificat medical care sa certifice boala psihica.