avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Activitate Adryan92

Activitate Adryan92

Acest individ apare pe declarații de avere ale acestei "instituții" inclusiv cu normă de hrană.

Cabinet de avocat "Elena Viorica Mavhima" a scris:

Consilierul juridic nu face parte din politia locala, asa ca nu ii este aplicabila interdictia de a fi membru de partid.

Politia Locala si membru de partid - Este posibil asa ceva?

Un consilier juridic al Poliției Locale, membru de partid și candidat la alegeri locale , poate activa în asemenea funcție?
Buna ziua,

Am solicitat instantei anularea unui proces verbal de contraventie pe motivul ca fapta nu s-ar fi intamplat asa si pentru faptul ca nu este locul unde se poate face contestatie si anume Judecatoria ( Decizia CCR 953/2006 ). Mentionez ca pe procesul verbal scrie asa: "Contravenientul poate face plangere impotriva procesului verbal de constatare in 15 zile de la comunicarea preocesului verbal. Acesta se depune la unitatea din care face parte agentul constatator."

Acum primesc acasa, dupa 2 luni de la data depuneri INTAMPINAREA POLITIEI in care aduce 2 martori cu declaratii date la 27 11 2015 (sanctiunea fiind data in 15 10 2015, care sustin pozitia Politiei.
In intampinarea politiei, ei spun ca procesul verbal este perfect legal si mai cer audierea martorilor prin proba Testimoniala si cheltuieli de judecata egale cu suma necesara deplasarii martorilor propusi pentru audiere.

Tin sa mai precizez ca, Judecatoria mi-a trimis o comunicare, ca in termen de 10 zile sa vin cu o intampinare.
Ce sanse credeti ca pot avea in anularea procesului verbal si ce ar trebui sa scriu in Intampinare, eu bazandu-ma mai mult pe Decizia CCR 953/2006.

Va multumesc.