avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate elenaca

Activitate elenaca

buna ziua ! mi-am dat demisia incepand cu 28.03.2018, iar cei din societate nu vor sa -mi dea actele aferente, mi s-a spus ca peste o saptamana, daca sunt gata., sa mai revin cu un telefon . Cum este legal ?????
este obligatoriu sa fie trecuta vechimea in munca pe fluturasul de salariu ? mi s-a spus ca nu este obligatoriu . si la salariul minim pe economie 1450 cat este netul pe care -l iei in mana ?
Răspuns la discuția pensie partial anticipata
Va multumesc din suflet, petru amabilitatea de a-mi raspunde , am inteles , va doresc numai bine si un an plin de impliniri ! cu respect ELENA.
Răspuns la discuția pensie partial anticipata
buna ziua, revin cu inrebarea la care nu am inteles raspunsul si anume daca doresc pensie partial anticipata , pentru 1 an care-mi lipseste la cotizatie , de ce sunt penalizata cu 43,5 %
mi se pare o eroare avind vechimea de 37 ani si 9 , si 1 an de somaj, sa inteleg , ca somajul nu se ia in calcul ?multumesc !
Răspuns la discuția pensie partial anticipata
buna ziua, ma numesc CANA ELENA si sunt nascuta pe 13.04.1960. cu multumiri !
Răspuns la discuția pensie partial anticipata
va multumesc pt raspuns, sa inteleg , ca de fapt nu ma ajuta ca vechime la iesirea partial anticipata de pensie ? deci acele 8 luni de vechime nu se aduna la total ca vechimea in munca ?eu la 1 .04.2017 as avea 1 an somaj 8 luni din jobul de 2 ore si 37si 9 luni vechime in munca , va rog frumos sa-mi spune-ti daca pot iesi la pensie partial anticipat si cu ce penalizare ?cu gratitudine ! ELENA

vreau sa stiu, daca la iesirea la pensie anticipata se ia in calcul si un contract de 2 ore la o alta firma ca vechime in munca sau se calculeaza doar la iesirea la pensie la limita de varsta , mentionez ca am 2 locuri de munca, al doilea sunt incadrata cu 2 ore si unde se platesc toate darile la stat. multumesc !