avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Mihaela8627

Activitate Mihaela8627

Răspuns la discuția Camera video pe bloc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vreau sa.mi fie monitorizata mașina,nu.mi fac griji de eventuale daune! Nu mi s-a părut normal sa ma trezesc cu camera în fata mașinii și vroiam doar sa știu dacă e legala procedura.

Adam Grecu a scris:

Pai, chiar in acest caz, dvs. trebuie sa fiti multumita ca automobilul dvs. este supravegheat tot timpul. Puteti dicuta cu proprietarul respectiv sa-si puna la loc vizibil un stiker de atentionare ca zona respectiva este supravegeata video si va asigur ca nimeni nu o sa se mai atinga de automobilele aflate in raza de actiune a camerei.

Răspuns la discuția Camera video pe bloc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc! Este vorba de persoană fizică,fără afiș de atenționare,fără a anunța în prealabil.eu locuiesc la blocul vecin însă locul de parcare este alocat în fatat apartamentului unde este și camera.

latka a scris:

Depinde cine a instalat-o. Dacă face parte din sistemul de supraveghere al asociației și a fost instalat legal, nici o problemă, dacă e o persoană fizică, poate fi reclamat la ANSPDCP.

Bună dimineata! Este legala montarea unei camere video,între parter și etajul 1 pe exteriorul blocului? Bate pe locurile de parcare însă fix pe locul unde am eu autoturismul parcat..
Bună seara! Poate numi autoritatea tutelara la solicitarea notarului,curator pentru o persoana pusă sub interdictie în vederea dezbaterii succesiunii?notarul solicita doar numirea în calitate de curator special a tutorelui bolnavului urmând ca pt îndeplinirea tuturor actelor necesare dezbaterii și cele necesare acesteia sa fie sesizata instanță de judecata pt a le autoriza.stiam ca doar instanta are competenta în cazul persoanelor puse sub interdictie.
Discuție Salariu
Buna ziua!as dori sa stiu si eu care ar fi salariul pentru un inspector de specialitate gradul 1 din cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala cu 5 ani vechime.Multumesc anticipat!