avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Activitate Papai-

Activitate Papai-

Buna ziua
Am cumparat un teren intravilan cu o cota 4/5 si vreau sa dezmembrez terenul si sa deschid un nou CF.
Problema este ca cei care detin partea cealalta 1/5 nu vrea sa vina sa semneze nimeni la notar. Ce pot sa fac in acest caz?
Răspuns la discuția Cumparare casa dela parinti
Buna seara
Desigur am vrut oricum la notar sa facem actele, dar primadata cu donatie cu clauza ca ea renunta la "mostenire" pentru suma de bani scris in si vine si semneaza si ea dar acum vrea mai mult
Buna ziua
Vreau sa cumpar casa dela parinti,am o sora si primadata neam inteles ca platim pentru ea 30.000 lei, cand dispun de bani numai vrea 30.000. Cere cu 5000 mai mult si asa mai departe....Neam hotarat cu tata si mama ca atunci sa facem un contract de cumparare daca nu vrea asa cu banii pentru ea!
Intrebarea mea este:
Se poate ataca contractul in tribunal? Sau altfel cum putem sa facem sa fie bine?, excludere mostenire.

PS: Nu vrem sa facem ceva pe la spatele sorei dar daca situatia e asa ca odata a acceptat suma de bani cand dispun de atat vrea mai mult si mai mult.
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua
Vreau sa cumpar o casa prin licitatie pentru fratele meu. El este in Irlanda. Ma intereseaza ce trebuie sa cuprinda un astfel de procura facuta prin ambasada Sa il reprezint la licitatie,sa semnez in locul lui,platesc,si sa il pot transcrie casa pe numele lui.
Va multumesc
Răspuns la discuția Acordare CCC
Buna ziua astazi am vorbit cu contabilul de la firma si acolo am primit raspuns ca sotia mea nu va poate lua indemnizatia! ca numai 11 luni o sa aiba si poate ca si eu greu o sa intru sa primesc! ma puteti lamuri?
Răspuns la discuția Acordare CCC
Va multumesc pentru rasuns
Discuție Acordare CCC
Buna ziua
Am si eu o intrebare. Sotia mea o sa nasca in data de 15.05.2016(+-), si nu are cotizatie platita decat 11 luni eu o sa am aproape 12 luni dar nu o sa am nici eu in total.
Vreau sa va intreb daca o sa pot sa depun actele pentru CCC? dupa cele 63 de zile(concediu de lauzie) eu o sa am 12 luni platite in cotizatie sau poate si sotia mea?
Astept un raspuns va multumesc