avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela2003

Activitate Mihaela2003

Buna ziua! Dupa achizitia noilor case de marcat am o problema cu una din ele. Citirea memorie fiscale pentru transmitere la ANAF este foarte anevoiasa,doar firma care asigura servicul o poate face si spun ca trebuie trimisa la reparat. As vrea sa stiu daca pe perioada cat lipseste casa de marcat din unitate as putea sa folosesc vechea casa de marcat,precizez ca nu am predat inca memoria.
Multumesc!
O zi minunata!
Discuție Sold cont 401
O societate are sold la cont 401 cu sume facturate de e-on ca taxa radio tv pe care nu le a achitat. Ce se intampla cu acest sold?
Multumesc!
Buna ziua. Am un concediu medical din 07.08.2017 pana 11.08.2017 cod 06 urgenta,deci 5 zile, in continuare 12.08.2017-01.09.2017 cod 01,deci 21 zile.
Codul de urgeneta se suporta din FS sau CCI?
Un salariat inceteaza activitatea dupa un an si sase luni de concediu medical cod 14. In baza carui articol fac decizia de incetare? Art. 61 lit.C Inaptitudine fizica sau/si pshihica a salariatului ?
Buna dimineata. Ieri am incheiat un contract de munca cu un viitor salariat, semnat de catre el,aseara tarziu am transmis revisalul si acum dimineata am fost anuntata ca nu se prezinta la munca. Ce solutie am? Ii fac incetare in baza carui articol? Iar in declarati 112 nu va aparea salariatul,efectiv nu lucreaza nici o zi.
Multumesc! O zi frumoasa!
Răspuns la discuția Reciclare ambalaje
Ma refeream daca este firma dispusa pentru colectare,intrucat am cautat si nu am gasit.
Caut o solutie pentru reciclarea ambalajelor nefolosibile cum ar fi carton, doze din tabla,sticla de sticla si de plastic. Cred cu siguranta ca multecosturi sunt nejustificate prin aruncarea lor, tinand cont ca o mare parte din ele ajung in natura, pe campuri si terenuri, unde au efect negativ asupra solului, vegetatiei, culturilor si aspectul de murdarie. Multumesc! O zi minunata!
Buna dimineata!
In cazul unei microintreprinderi in trimestrul 3 are 2 angajati cu norma intreaga si unul cu1 ora pe zi. In data de 19 septembrie pleaca un angajatnorma intreaga. Ce procentva palti la impozit micro- 1% sau 2%?
Multumesc! O zi frumoasa1
Buna seara. concediile medicale nu se mai transmit la casa de sanatate?s a schimbat adresa? eu primesc mesaj ca mesajul nu a putut fi livrat la adresa folosita pana in prezent. Multumesc.
Buna dimineața. O persoană născută în România are în prezent cetățenie americană, cetățenia română fiindu-i retrasă poate cumpăra un teren intravilan în satul natal pe numele său în vederea construirii unei locuințe pentru a se retrage „acasă”?
Mulțumesc! O zi bună!