avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate mirea marin

Activitate mirea marin

Bună ziua tuturor,
La începutul lunii ianuarie am întrebat comunitatea avocat.net dacă poate cineva recomanda un avocat din Bucuresti care știe, are expertiza și poate să înregistreze la Tribunal TMB un partid politic. Interesant este faptul că până acum nu a răspuns nimeni la solicitarea mea. Să nu fie și avocati care lucrează și în aceste cauze.
O zi bună
Bună ziua tuturor,
Va deranjez cu rugămintea de a-mi recomanda dacă aveți cunoștință, avocati din București care au în activitatea lor dar și expertiza necesara , înființare și înregistrare da TMB a unui partid politic.
Multumesc anticipat
Buna ziua
Situatie: O societate comerciala srl a cumpărat în anul 1998 un imobil , casa cu trei camere construita în 1962 și teren aferent de 360 mp., în care stabilește sediul social al firmei. In anul 2000 obtine autorizație de construcție pentru schimbare de destinație din rezidențial în birouri și transforma o bucătărie de vara anexa in magazin general pe care o unește cu casa rezultând un corp comun - magazin general , sediu firma și birouri, recepționata in 2002, inregistrata la impozite și taxe, cadastrata si inregistrata la ocpi. In anul 2020 se ia hotărârea de a vinde acest imobil către o persoana fizica la prețul de piata.
Intrebare; Care ar fi impozitele sau taxele de plătit de părți in urma acestei tranzacții având în vedere ca valoarea de impozitare este de 100 000 lei iar valoarea de vânzare al imobilului este de 420 000 lei.
Mulțumesc anticipat.