avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Activitate dorina59

Activitate dorina59

Buna ziua ! Am nevoie de un sfat si va multumesc anticipat !
Fiul meu a trait in concubinaj ,timp de trei ani ,cu o doamna .. Din aceasta relatie a rezultat o fetita ! Prima perioada de un an si jumatate au locuit la mine . Apoi au plecat cu chirie . In acest timp eu m'-am ocupat de menajul casei ,gatit si cumparaturi ,considerând ca ea e insarcinata ,apoi proadpat mamica . In tot acest timp ,concubina a avut o atitudind ostila fata de mine ,culminând cu ziua in care a venit de la maternitate cu fetita când mi-a cerut sa parasesc apartamentul ptr ca ea este de acum stapâna casei .
Cred ca nu a stiut ca apartamentul este al meu ,cumparat când fiul meu era mic . M-am amuzat pe moment ,apoi i-am explicat ca ,un copil nj ii ofera drepturi patrimoniale si ca ea este proprietar pe ceea ce isi cumpara personal .
Au plecat cu chirie intr-un final si au stat impreuna inca un an si jumatate si apoi s-au despartit .
Acum ei sunt in proces ptr custodia minorei
Doamna nu are ce sa ii reproseze fiului meu si in toate declaratiile ei minte ca ,atunci când au locuit la mine ,am creat eu o atmosfera ostila ,,ca am jignit-o ,ca am insultat-o !
Eu am o declaratie a ei ,ca ,atât cât va mai locui la mine ,va respecta normele de bun simt al unei convketuiri sociale . Ma rugase sa ii fac viza de flotant si ei nu eram de acord din cauza atitudinii ei ostile .
Vreu sa inceteze cu aceste minciuni despre mine ,pe care le spune la autoritatea tutelara ,la protectia minorului si la judecatorie .
As dori sa stiu daca exista o lege care sa imi permita sa o actionez in judecata.
Protectia copilului avea temei sa ia act de declaratia ei ,ca nu sunt eu o soacra iubitoare ,atâta timp cât nu dovedeste acest lucru si nu e relevant ptr ca ei au locuit singuri cu fetita si puteau sa isi faca o familie fericita ,daca doreau .
Eu nu i-am vizitat ,decât de câteva ori când a insistat ea sa vin !
Cred ca ,atâta timp cât eu nu mai fac parte din viata ei ,nu mai am cum sa ii determin ceva ,am dreptul sa fiu uitata!
fisa postului unei menajere la o firma care detine mai multe etaje ,cu pereti de sticla intre birouri ,splat podele ,sters geamuri si pereti de sticla ,sters pervazuri ,uda flori ,igienizeaza cate 4 toalete pe fiecare etaj,sterge 200 birouri ,strange gunoiul ,de la fiecare functionar ,curate bucatariile cate una pe etaj.....toate si totul in 6 ore.cum se face o fisa a postului .E la latitudinea sefului ,care stabileste "omeneste" cat din aceste activitati pot fi indeplinite fizic ? unde si cum se stabileste abuzul