avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Rrazvan15

Activitate Rrazvan15

Buna ziua/seara !
In primul rand, stiu ca sunt doar un copil de 14 ani ce n-are ce cauta aici, pe forumul acesta .
Dar din Decembrie, parintii mei nu se mai inteleg din cauza ca sora mea ( are 20 de ani) are un prieten nu tocmai pe gustul tatalui meu. De aici a inceput cearta, sora mea fiind foarte speriata de el pentru ca are niste iesiri foarte urate si tipa a plecat de acasa . Mai exact s-a mutat cu prietenul ei.
Mai tarziu mama mea a contactat un avocat pt a divorta de tatal meu. ( prin martie s-a intamplat asta ) si acum asteapta sa-i vina nu stiu ce plic de la judecatorie.
Ieri seara mama a plecat in Spania pentru a trimite bani mie si surorii mele pt ca aici lucra pe un salariu nu tocmai favorabil. Tatal meu este revoltat, uneori si eu ma sperii de el. L-am inregistrat astazi cum o injura si o facea in toate felurile cum ca ea nu merge la munca in Spania si tot o injura.
Mi-a spus ca a dat-o pe ea si pe sora mea spre parasire de domiciliu si ca el a vorbit cu avocata ca eu sa ma duc la divort cu el. Adica sa aiba el custodia.. Dar eu nu vreau asta, el mereu incearca sa ma "cumpere" sa spun asa, imi lasa sume mari in portofel dar el nu realizeaza ca pe un copil nu-l fac intotdeauna banii... Dupa toate astea, am vorbit si cu mama si mi-a spus sa ma linistesc pt ca el chiar daca o da la parasire de domiciliu are dovada un contract cum ca lucreaza.
Sunt foarte speriat sa spun asa, pt ca acum am ramas doar eu cu el in casa.
Tin sa mentionez ca, casa nu apartine nici mamei nici tatei. Este a bunicilor ( a parintii mamei )
Stiu ca ea vrea tot ce e mai bine pentru mine si de asta a mers acolo.
Dar mama mi-a spus ca eu cum am 14 ani si am buletin, decid singur la divort cu cine vreau sa raman..
Sunt sanse mari acum ca mama a plecat ca eu sa raman cu tata..? Nu vreau asta.
El nu prea ma baga in seama..mereu injura si e prost dispus..si acum a venit cu un prieten de-al lui in casa si vorbeau si foloseau cuvinte vulgare.
Va rog sa-mi dati un raspuns concret ..Multumesc frumos !