avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate SchollerG

Activitate SchollerG

Am inteles, multumesc. Cred ca am sa renunt la job.
Am semnat schimbarea funcției, conform art 41 legea 53/2003. Prin acordul părților, sperând să îmi pot pastra serviciul. Imediat a facut schimbarea de sef si a anunțat punerea în funcție a altui coleg. Mai pot contesta, pot cere concedierea sau sunt pradă lui si trebuie sa imi dau demisia?

Perioada nedeterminată, contract cu norma intreaga.
In data de 04.01.2018, am semnat crezând că raman lucrător.comercial, Acuma nu ma mai vrea deloc, si vorbeste.foarte urat despre mine. Nu am fost sancționat, sau referat...nimic. Este vorba de o firma mare Rompetrol.
Este posibil sa fiu demis din funcție de sef , fara sa mi.se fi adus la cunoștiință referate sau sa fiu chemat la comisie disciplinară? Pot da in judecata? Sunt fortat sa plec de tot.din firma, nu mi.se accepta nici o funcție inferioară.
Daca mi s-e intocmeste PV + retinerea permisului de conducere, sunt hotarat sa fac contestatie si sa dau in judecata reclamantul. Cine ma poate sustine (avocat)? Sunt din Campulung Moldovenesc , jud Suceava. Detalii pe mail schollergeorge@yahoo.com.
buna ziua,
Nu este facut proces verbal, vor inca o declaratie de la mine, asta dupa ce NU am recunoscut fapta nici dupa ce am vazut imaginile video. (este o filmare din spate, nu se distinge nr de la masina, nici cine o conduce. Nu se poate aproxima distanta dintre masina si trecere pietoni, se vad doua fete alergand pe trecere pietoni, iar dupa ce au trecut, trec si eu cu masina) . In prima declaratie am spus ca masina poate fi condusa si de catre sotie ( pot declara ca a condus ea masina la intervalul orar respectiv? Am declaratia acasa, urmeaza sa o duc in termen de 5 zile. Daca declar ca am condus eu, in cazul de fata, e posibil sa mi se retina permisul ? Se poate face proces verbal si dupa filmare, ( repet nu pare concludenta ) .
Buna ziua,

Am primit citatie sa ma prezint la politia rutiera, pentru Depasire si neacordare prioritate pe trecere de pietoni. Un cetatean a facut planere la politie si vrea neaparat sa se faca dreptate = permis retinut. Mentionez ca au trecut mai bine de 20 zile de cand s-a intamplat evenimentul. Am declarat ca nu am cunostinta de asa ceva si ca masina mai poate fi condusa si de sotia mea. Care sunt sansele sa raman cu permisul in portofel? Mi-au spus ca au filmare video, si "martori". Pot contesta in vreun fel , sau exista vreo sansa sa nu mi se retina permisul ?