avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate liviu_crys

Activitate liviu_crys

Buna ziua! Poate e vreun jurist/avocat care imi poate raspunde. Pe scurt, lucrez ca polist de penitenciare iar in 2019 s-a schimbat statutul nostru care aproba dreptul de a beneficia de decontul ratei la credit imobiliar dar se aplica doar celor ce au facut credit dupa aparitia legii. Eu am facut creditul in 2018 si din punctul meu de vedere legea este discriminatorie, pt ca toti avem aceleasi obligatii/interdictii dar drepturi nu. As vrea sa dau in judecata Ministerul Justiției pt a beneficia de acest drept. Cum sa procedez? Care ar fii pasii? As avea sanse de castig? Multumesc!
Buna ziua, care este legea care specifica daca copiii sub 3 ani se trec sau nu la intretinerea de la bloc? Multumesc!
Mulțumesc pentru răspuns, dar părinții au declarat la primărie si chiar am fost șters din registrele lor. Iar eu pot face dovada ca am locuit in alta localitate pe baza contractului de închiriere. Mie nu mi se pare corect sa plătesc 2 taxe de salubrizare.
Este legal sa plătesc 2 taxe de salubrizare in 2 localități diferite? Concret, părinții mei au plătit de 3 ani pana in prezent taxa de salubrizare pt 2 persoane pt ca eu locuiam in alta localitate cu chirie, legal, cu contract, unde plăteam taxa de salubrizare anual. Acum au fost înștiințați ca trebuie sa plătească din urma taxa de salubrizare si pt mine. Puteți sa ma lămuriți daca e legal ceea ce face primăria?