avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Activitate Enachee

Activitate Enachee

Buna ziua! Scoala profesionala se pune ca vechime in munca legea 18/2015 mentionez am fost selectat de Intreprinderea Valorificarea Cerealelor si a Plantelor Tehnice ( IVCPT) Arges si trimis in scoala profesioanala la Constanta 1976- 1978 pe termen de 2 ani. Aceasta intreprindere platea scolarizarea mea. Dupa terminarea scolii fiind obligat dupa contract ca 5 ani sa nu pararesc aceasta intreprindere. As dori sa stiu daca se considera vechime cotizata in munca la pensionare. Va multumesc!
Răspuns la discuția pensionare
Grupa a 2 de munca este din 1979 pana în 2005. Dețin adeverințele
Bună ziua sunt angajat din 15 mai 2010 ca paznic de noapte intr-o societate comerciala cu 15 angajați cu un salariu de minim pe economie si începând din luna februarie mi-a spus patronul ca o sa primesc în mana 1038 Ron. și 10 bonuri valorice în valoare de 15 lei bonul ceilalti salariati care lucreaza de zi primesc 20 de bonuri. este corect? Sunt bonurile valorice impozabile? dar la ITM sunt trecut ca paznic de zi ca sa nu mi se plătească sporul de noapte. Am fost la ITM și mi-a spus sa fac reclamație dar cu reclamația o sa pierd locul de munca și la 57 de ani numai unde sa ma angajez. Ce pot face în aceasta situație.
Discuție pensionare
Bună ziua sunt nascut in 20 mai 1960. Sunt angajat din 1 martie 1979 pana în prezent, dintre care 24 de ani în grupa a 2. As dori sa știu când mă pot pensiona. Va mulțumesc!
Bună ziua! As vrea sa știu dacă angajatorul este obligat sa-mi dea documente care atesta salariul brut lunar din ultimi 28 de ani de pe ştatul de plata pentru ca pe cartea de munca este trecut alt salariu. Şi dacă da ce articol și ce lege.
Vă mulțumesc!
Răspuns la discuția concediu medical
va multumesc
Bună ziua.
As dori sa știu dacă concediul medical se considera vechime în munca și dacă se plătește contribuția la pensie. Va mulțumesc!
Bună ziua mă numesc Gheorghe sunt nascut in luna mai 1960, am 36 de ani cotizați și sunt în șomaj. as putea sa mă pensionez anticipat la 57 de ani. Va mulțumesc!