Buna ziua.
Am ales sa cumpar o garsoniera intr-un imobil nou. Problema este ca actele dureaza foarte mult si deja astept de o luna si jumatate dupa dezvoltator.
Am agreat un pret, dar nu exista un antecontract.
Problema este urmatoarea:in urma divortului fostul sot nu mai tolereaza prezenta mea in apartament(care acum ii apartine) si nu este rentabil pt mine sa ma mut temporar cu chirie. Dezvoltatorul a propus sa ma mut in garsoniera, nu va cere chirie, doar plata utilitatilor.
Daca ma mut si apar probleme cu actele, nu stiu, astfel incat sa nu se mai poata face vanzarea, pot fi eu datoare cu ceva? Se poate face un contract de comodat? Ce risc eu daca ma mut deja in aceste conditii?
da, am trimis si email(copie scanata si semnata) si am dus si hartia semnata de mine, dar in fata mea nu a fost inregistrata si de atunci nu am fost contactata. Vorbim de sfarsitul lui Septembrie.
Am depus o cerere la angajator in vederea incheierii contractului de munca in perioada de proba, conform legislatiei, dar nu am primit nici o hartie in care scrie clar ca s-a incheiat acest contract. In cazul in care lucrurile se incheie asa, nu mai este necesara o fisa de lichidare? Teama mea este ca figurez in continuare ca angajata, deoarece au nevoie pe hartie de o persoana cu studii de specialitate pentru a obtine reacreditarea. Domeniul invatamant.